Mal ju podvádzať s opatrovateľkou, údajná nevera otriasla Britániou viac ako kráľovské škandály. Dnes oslavujú 25 rokov od svadby a ešte...

Od prvého momentu sa stali miláčikom médií. On ako populárny športovec, na ktorého výkon sa upierali zraky miliónov, ona ako miláčik z dievčenskej skupiny, ktorej patril v tom čase svet. Manželia Beckhamovci však zažili aj ťažké časy.

17.04.2024 10:04
651709014 Foto:
Dizajnérka Victoria Beckham a jej manžel David Beckham oslávia 25 rokov od svadby.
debata (1)

Victoria Beckham a David Beckham sa začali stretávať v roku 1997 po tom, čo sa prvýkrát stretli na futbalovom zápase v Manchestri. O rok neskôr sa dvojica zasnúbila na dovolenke v Saint-Tropez a razom sa zaradila medzi najmedializova­nejšie páry britského aj svetového šoubiznisu. Aj najsledovanejšie. Na svadbe, ktorá sa konala 4. júla 1999 vo veľkom štýle v írskej katedrále v Dubline, sa objavili stovky hostí a tiež rovnaké množstvo paparazzov. Bola to veľkolepá udalosť, ktorá prilákala veľa pozornosti médií.

864803051 Čítajte viac Po jeho boku túžili stáť mnohé, randil so slávnou režisérkou aj kráskou z dojáku Zoznámte sa, Joe Black. Keanu Reeves lásku nakoniec našiel u tejto dámy

V roku 2003 pokojný život rodiny, ktorá v tom čase už mala dvoch synov, narušil škandál o údajnej nevere. Futbalista Beckham čelil obvineniam týkajúcich sa jeho vzťahu s bývalou asistentkou a opatrovateľkou detí Rebeccou Loos. Špekulácie o tom, že futbalový kráľ zložil svoju korunu na inom ako manželskom lôžku, vypukli so silou, ktorá by zatriasla aj stenami Windsoru.

Jeden z prvých záberov dvojice Victoria Adams a...
Ešte ako párik, ktorý spolu randí v roku 1998 -...
+12Záber z predsvadobných príprav v roku 1999, keď...

Konieckoncov, údajná nevera bola niekoľko mesiacov vážnejšou témou ako to, čo sa dialo v kráľovskej rodine. „Sme chorí a unavení z ľudí, ktorí sa snažia zarobiť peniaze na úkor našej rodiny. O to viac nás to trápi, keďže čoskoro čakáme tretie dieťa. Tvrdenia sú úúplne nepravdivé a je to v rukách našich právnikov,“ uviedli vtedy.

David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham Čítajte viac Nemáte za čo, odkázala Victoria Beckham na Instagrame. Fanúšikom ukázala manžela Davida len v boxerkách. Za hodinu mala polmilióna lajkov

Hoci samotná Loos sa viackrát pre médiá vyjadrila a popisovala svoj románik, ktorý mal trvať štyri mesiace, Beckham celý čas vzťah popieral a jeho manželka stála pri ňom. Ku kauze sa minulý rok vrátil aj štvordielny dokumentárny seriál Beckham, ktorý uviedla streamovacia platforma Netflix. V ňom Victoria po dvadsiatich rokoch prvýkrát priznala, ako sa cítila.

Jeden z prvých záberov dvojice Victoria Adams a... Foto: Profimedia
609549625 Jeden z prvých záberov dvojice Victoria Adams a David Beckham v roku 1997.

V seriáli vyhlásila, že jej bol v tom čase manžel odporný. Hoci pre ňu bolo toto obdobie extrémne zložité, napokon ho spoločne prečkali. Pre ňu to boli najťažšie mesiace jej života, David v dokumente uviedol, že sa mu každý deň robilo fyzicky zle. Obaja sa ale snažili maximálne pracovať na tom, aby zachránili rodinu, čo sa im nakoniec podarilo. Beckham neveru nikdy nepriznal a dodnes ju popiera.

zväčšiť Rebecca Loos, údajná milenka Davida Beckhama na... Foto: Profimedia
220376143 Rebecca Loos, údajná milenka Davida Beckhama na zábere z roku 2007.

Dvojica oslávi tento rok 25. výročie od svojej svadby, pričom ešte pred týmto „jubileom“ oslavujú iné – rovnako dôležité. Victoria Beckham sa totiž 17. apríla zaradila do klubu päťdesiatničok. Slávna dizajnérka a kedysi členka hudobnej skupiny Spice Girls bude oslavovať určite s manželom a tiež v spoločnosti štyroch detí.

Dizajnérka a bývalá speváčka Victoria Beckham...
Dizajnérka a bývalá speváčka Victoria Beckham...
+17Slávna Victoria Beckham.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #David Beckham #Victoria Beckham #nevera

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...