Martina Schindlerová v novej pesničke Povedz mi.
StoryEditor

Martina Schindlerová po rozchode dráždi fanúšikov polonahá. Muži posielajú iba komplimenty!

17.04.2024, 09:58
Celebrity

Speváčka a bývalá superstaristka Martina Schindlerová (35) pred niekoľkými týždňami ukončila vzťah so známym právnikom. Podľa sociálnych sietí veru neplače doma do vankúša a maká na sebe ďalej.

Po rozvode s otcom jej dvoch detí sa po dlhom čase dala Martina Schindlerová dokopy s úspešným právnikom Marcelom Borisom. Dvojica zahlcovala sociálne siete spoločnými zaľúbenými videami z exotických dovoleniek a spoločenských udalostí. Nič nenasvedčovalo, že v ich slnkom zaliatom vzťahu sú problémy.

Speváčka Martina Schindlerová bola roky vo vzťahu s otcom jej dvoch ratolestí, ale prišiel náhly koniec a umelkyňa ostala bez partnera. Krásna Martina, ale neostala dlho sama a opäť sa zaľúbila. Po jej boku stál právnik Marcel, s ktorým sa podľa kamarátov skvelo dopĺňali. Aktuálne je však ich láske koniec a dvojica išla od seba. 

Nezostalo po ňom nič

Ako vždy, ak sa pozriete na jej zaláskovaný profil na sociálnej sieti je jasné, že sa niečo medzi zamilovaným párom stalo. Na jej Instagrame, skutočne už takmer nič nenájdete. Posledné spoločné zábery sú z februára a tam to skončilo. Hudobníčka už ukazuje iba seba a najnovšia sa rozhodla predviesť krivky, ktoré poctivo buduje vo fitku. Dokonca sa rozhodla pred zrkadlom zapózovať iba v nohavičkách.

FOTO NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09