Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 12. apríl 2024 / PR

Nová éra make-upu

Spoločnosť YSL vždy presadzovala lesk. Sám Yves Saint Laurent bol presvedčený, že lesk sprevádza gestá, umocňuje našu auru a vyvádza nás z tieňov. Vznešený a elegantný symbol večnej žiary.

Nová éra make-upu

Lesk sa stal hlavnou témou aj v oblasti beauty. Rad YSL LOVESHINE oživuje obľúbené kultové produkty a predstavuje nové produkty s ošetrujúcimi účinkami, trendy farbami a luxusným balením. V kombinácii s prirodzene žiarivou pleťou vytvárajú vzhľad, ktorý všetci poznáme a milujeme, s charakteristickým nádychom osobitej elegancie YSL.

YSL Loveshine

Nové zloženie YSL Loveshine vychádza z ikonického radu rúžov Rouge Volupté Shine. Rúž sa vyznačuje sviežou šťavnatou vôňou čistého manga a je obohatený o figový extrakt. Transformačný tenký film sa rozplýva na perách, vytvára krycí efekt s leskom a hydratuje až 24 hodín. Vďaka 6 vyživujúcim olejom udržuje pery hydratované a vyživené.

LOVESHINE rúž
LOVESHINE rúž

YSL Loveshine prichádza v novom dizajne a ponúka 20 zvodných odtieňov.

Nová tvár kampane

Tvárou kampane YSL Beauty sa stala prvýkrát Dua Lipa. Speváčka ukazuje novú tvár ženskosti – zmyselnú, sofistikovanú a sebavedomú. Jednotlivé spoty sa natáčali v Maroku, kde Saint Laurent prvýkrát objavil krásu farieb a silu svetla. YSL LOVESHINE je viac než len kolekcia, je to hviezdne a odvážne vyjadrenie poháňané sebaláskou s neotrelým postojom, ktoré dokonale dopĺňa Dua Lipa.

Make-up pre kampaň vytvoril Tom Pecheux, globálny kozmetický riaditeľ YSL: „YSL LOVESHINE dodá perám jemnosť, hydratáciu, plnosť a zvodnosť. Vďaka produktom tohto radu si vytvoríte svieži a žiarivý vzhľad s hravým nádychom sofistikovanosti.“

Candy Glaze

Tento lesk na pery s extra lesklým efektom je navrhnutý pre efekt plnších pier a zároveň zaisťuje až 24 hodinovú hydratáciu. Obohatený o granátové jablko bohaté na antioxidanty z komunitných záhrad YSL Beauty Ourika obsahuje navyše kyselinu hyalurónovú pre hydratované a vyživené pery

YSL LoveShine Candy Glaze 
YSL LoveShine Candy Glaze 

YSL LoveShine Candy Glaze ponúka 11 pestrých odtieňov.

    1006

    Súvisiace články