Švédsky princ Carl Philip si so Sofiou a deťmi zaleteli na výlet! Ich správanie v lietadle?

Princ Carl Philip a princezná Sofia patria medzi najobľúbenejšie dvojice s modrou krvou.

17.04.2024 07:49
Carl Philip a princezná Sofia Foto:
Princ Carl Philip a princezná Sofia na archívnej snímke.
debata (2)

Od ich svadby v roku 2015 sú stabilným a sledovaným párom švédskej kráľovskej rodiny. Škandály sa im oblúkom vyhýbajú a dvojica si užíva spoločné chvíle celkom nenápadne a bez potreby ukazovať ich svetu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Kráľovská rodinka sa snaží chrániť svoj súkromný život aj s ich troma spoločnými deťmi, princom Julianom (3), princami Gabrielom (6) a Alexandrom (7). Napriek tomu sa do švédskych médií dostali správy, ako prežili Veľkú noc. 5-členná rodinka vyrazila na výlet na juh Francúzska.

Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
+11Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.

Ako informovala vo svojom podcaste „Det skaver – Livet efter 30“ švédska influencerka Elsa Ekman a ako píše denník „Svensk Damtidning“, členovia kráľovskej rodiny cestovali ako bežní, nenápadní turisti. Carl Philip, Sofia a ich traja synovia sedeli v lietadle zo Stockholmu do Nice. „Sophia a Carl Philip sedeli s celou svojou rodinou len o dve rady predo mnou,“ povedala influencerka. Dodala, že rodina nepôsobila žiadnym hviezdnym dojmom, skôr naopak, boli takmer nenápadní a svojim správaním celkom zapadli medzi ostatných turistov.

viktória Čítajte viac Aj členovia kráľovskej rodiny sa vedia zabávať! Takto sa vystrojili na maškarný ples v čase, keď mali niečo po 20-ke

A to nielen v lietadle, ale aj na letisku v Nice. „Cestovali ako bežní turisti, neskôr čakali spolu s ostatnými na batožinu,“ uviedla Elsa Ekman vo svojom podcaste.

zväčšiť Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná... Foto: Kungahuset
Carl Philip, princezná Sofia Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia, spolu s ich synom Gabrielom.

Keď sa modelka Sofia Hellqvist v roku 2015 vydala za švédskeho princa Carla Philipa získala titul vojvodkyňa z Värmlandu. S princom sa zoznámila v roku 2010. V roku 2016, rok po svadbe, sa stali Sofia a Carl Philip rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 sa narodil jeho brat, ktorý dostal meno Gabriel. V poradí posledný, tretí potomok, syn Julian, prišiel na svet v roku 2021.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #princ Carl Philip

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...