Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenská moderátorka si nechala ZAMRAZIŤ VAJÍČKA: VIDEO celého postupu... TOTO však odmietla prezradiť!

Mária Zelinová Zobraziť galériu (2)
Mária Zelinová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Poistila sa do budúcna! Slovenská moderátorka a redaktorka Mária Zelinová sa iba prednedávnom pochválila novým vzťahom. Avšak, čo sa týka potomstva, zatiaľ sa nikam neponáhľa. Pôvabná blondínka hovorí, že kvôli kariére a cestovaniu doposiaľ materstvo nejak vážne neriešila, a preto túto "tému" doteraz pred sebou tlačila ako snehovú guľu. Rozhodla sa teda pre zásadný krok a pre istotu si nechala zamraziť vajíčka...

„Veľmi som rozmýšľala, či túto moju cestu zverejním. Chápem, že pre mnohé z vás je to citlivá téma, pre mňa to je úplne normálna vec, ktorú nemám dôvod tajiť, ani sa za ňu hanbiť... Celé zmrazovanie vajíčok vnímam ako: “Poistenie do budúcna”! Poviem vám, dýcha sa mi teraz ľahšie," začala Mária na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj to, ako celý postup prebiehal. Najprv absolvovala vstupné vyšetrenie, no a potom na rad prišli injekcie s hormónmi, ktoré si sama pichala do brucha. 

Galéria: Mária Zelinová

Hoci ide o pomerne intímnu záležitosť, Zelinová sa pre zverejnenie rozhodla z jedného jednoduchého dôvodu. „Ak by som ja o tomto vedela pred piatimi rokmi, určite by som to absolvovala skôr," vysvetlila známa kráska. „Posledné 2-3 roky už len počúvam z každej strany: KEDY BUDEŠ MAŤ DIEŤA?! Nie je to príjemné. Ja z toho síce úzkosti nemám (našťastie), ale sú ženy, ktorým už len táto otázka môže veľmi ublížiť," myslí si moderátorka. 

Mária Zelinová s priateľom
Zobraziť galériu (2)
Mária Zelinová s priateľom  (Zdroj: TV Markíza)

Aj keď zverejnila video, ktoré zachytáva celú jej "cestu", jednu vec prezradiť nechcela. A to počet vajíčok, ktoré sa lekárom podarilo odobrať. „Bol to faktor, ktorý ma v celom tomto procese stresoval najviac. Porovnavala som sa s inými ženami, kamoškami, ktoré to absolvovali o mesiac, dva skôr. A to bola chyba. Vy počas liečby vidíte ako vám folikuly rastú, aj cca koľko ich máte vo vaječníkoch, ale či v nich sú aj vajíčka, neviete. To bol pre mňa ďalší veľký stres... Či z toho niečo bude, bála som sa, aby mi folikuly nepopraskali," hovorí Mária, ktorá dodáva, že hoci posledné dni tohto procesu po fyzickej stránke neboli úplne ľahké, hodnotí to celé pozitívne a to, že to podstúpila, absolútne neľutuje. 

Celý proces zamrazovania vajíčok, ktorý moderátorka zaznamenávala už od prvého vyšetrenia, si môžete pozrieť vo videu nižšie: 

Viac o téme: Mária ZelinováZamrazenie vajíčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu