Ahoj, tykám ti, lebo som tvoj šéf. Presnejšie jeden z nich. Ty máš síce pocit, že vládneš, lebo však šéfuješ Vláde SR, ale v skutočnosti nie si žiaden kráľ, takže nevládneš, len spravuješ. A ja ťa z mojich daní platím. Spolu s ostatnými, lebo potrebujeme, aby sa tu o to niekto staral, nech to tu má nejaký poriadok, kým my chodíme do roboty. Posielame ti prachy, aby si pozametal vchod, odomkol, zamkol, vyčistil, objednal opravára zvončeka, ukázal, že hentam nám tečie strecha, a tak si budeme musieť na opravu našetriť. Proste si taký domovník, len ten vchod je väčší ako zvyčajne.

A teraz sa ma ty pýtaš, že či mi drbe? Mám pre teba pár odkazov. Úplne prvý je, že teba je piču do toho, či mi drbe, alebo nie. Ty máš chlapče robotu, väčšina vo vchode ťa zvolila do funkcie domovníka, tak kurva zametaj tú chodbu, získavaj podpisy na odstránenie kvetináčov z chodby, oprav fasádu a vyfackuj chalanov, čo chodia fajčiť a čúrať do pivníc! Za to ťa platím! Teba nemá čo zaujímať, ako hlasujem, či som volil Geryho alebo nie, alebo že sa sťažujem susedovi, že ma stará Ružičková včera neodzdravila. To nie je tvoja vec. Venuj sa robote. Zabezpeč konsenzus na to, aby všetci, alebo aspoň pomyselná väčšina boli nejako spokojná. Zorganizuj toto, nakúp hento. Do našich pocitov sa ty nemontuj, ak my niečo chceme alebo potrebujeme, ty vygoogliš, navrhneš, a ak neprotestujeme príliš, môže sa to tak spraviť. A my ti za to posielame výplatu. Takto to má fungovať, do psej matere!

Po druhé, keď už chceš niečo kritizovať, tak sa predtým pozri do zrkadla. Keď si bol v opozícii, neorganizoval si náhodou aj ty protestné meetingy proti rúškam, nevrieskal si na prezidentku, že je americká kurva? Či si len vtedy záhadne ohluchol ako Beňová? Ty sa tu ideš rozdrapovať, že ty máš pravdu a že my sme chuji? My, ktorí ťa platíme? Teba, ktorý býval roky v byte daňového podvodníka, teba, ktorý dodnes nevysvetlil, ako zaplatil faktúru za byt od Ikoresu, teba, ktorého osobní kámoši sedia alebo sú na úteku, a ty im teraz chceš zariadiť legislatívnou smršťou oslobodenie, teba, ktorý si držal v kancelárii mafiánsku štetku? Teba, ktorý dovolil, aby kadejaká lúza nielenže nesedela v kazajkách, ale ešte si ich aj urobil ministrami? To kto, alebo čo si ty myslíš, že si? Panny Márie batoh?

Po tretie, vo vedľajšom maďarskom, ruskom, bieloruskom, kubánskom a neviem akom vchode už všetko riadia domovníci,  ale ak tam chceš ísť bývať, nech sa páči, mňa s tým neotravuj. Ja mám pekný byt a dúfam, že dôchodcovia a maloroľníci, čo ťa volili, si to buď rozmyslia, alebo zomrú. Alebo odídem ja, ale to bude moje rozhodnutie, nie tvoje. Len ťa chcem upozorniť, že sa ti môže stať to isté, čo sa stalo v našom vchode. Tam, kde som býval predtým. Problémy sa neriešili, ľudia schôdze ignorovali, majoritné slovo mali vždy len tí istí ľudia, čo prekričali ostatných. A tak sme sa odsťahovali a namiesto nás prišli nájomníci, ktorým to je jedno. Nechodia na schôdze, neplatia na údržbu, chodia len spať. Nemajú žiadny vzťah k tomu miestu. Dávaj si pozor, aby si to neurobil aj so Slovenskom. Jedna vec je byť pomstychtivá kurva, ktorá kompletne vymieňa všetky zložky štátu za svojich ľudí, druhá vec je, že tá defenestrácia z dvetisíc osemnásteho sa môže znovu opakovať, len teraz hrozí, že už to bude niekoho aj bolieť.

Po štvrté, ty kde máš nejakú hrdosť? Kde je dopiči nejaká výzva? Niečo ako v tých ilustračných obrázkoch o prezentácii, jak v tej meetingovke stoja černoch, mladá blondína a starší beloch a pozerajú na tú rastovú krivku? Máš 59 rokov, domovníkom si bol od 2006 - 2010, 2012 - 2018 a 2023 doteraz. Keď to takto na prstoch zrátam, tak za posledných 18 rokov si bol 2/3 času premiérom. Namiesto toho máš plnú hubu postihnutého Matelka, v každom prejave 30x spomenieš Šimečku, čo ešte ani raz vo vláde nebol a pri pohľade na Korčoka si sa toľko krát zobudil s mokrým pyžamom, že si z diplomata urobil vojnového štváča. Pozri sa, v akom stave je krajina. Zdravotníctvo také, že tu ešte aj tie choroby môžu ochorieť. Ekonomika v stave, že keby nebol internet a globalizácia, už by si tu býval len ty, birmovaný komunista, a s tebou už len bezdomovci a dôchodcovia. Cesty? Robíš si piču? Postavíš diaľnicu a zabudneš k nej postaviť privádzač? Školstvo a celkovo vedomostná úroveň mládeže je žalostná v porovnaní so svetom. Všetko mladé, čo nezabilo alkoholom alebo lacnými drogami tých pár mozgových buniek, uteká preč. Pred novinárov sa bojíš predstúpiť, všetko riešiš len nahratými videami, aby ťa nebodaj niekto neprerušoval, nebodaj nevypískal. Tvojou voličskou základňou sú dôchodcovia, postsedliaci a kokoti schopní veriť tomu, že každú jar Ryanair vyhadzuje z lietadiel namiesto černochov piesok. A toto ti stačí? Že sa ťa bežný človek nemôže dotknúť bez toho, aby si hneď potom išiel ruku umyť chlórom? Že ti okrem tretiny národa, ktorá ťa volí, nikto inak nepovie ako zlodej a človek sa bojí ešte aj opľuť ťa, lebo by aj tá slina mohla byť ukradnutá už počas letu? Čo ty akože čakáš od života? Viac moci? Načo ti to bude? Viac prachov? Nemáš dosť? Viac kuriev? Však máš už choré srdce! Doprdele, vytiahni tú svoju hranatú hlavu z piesku, nastav si ekonomické ciele, zameraj sa na novú generáciu, na zvýšenie všeobecného blahobytu, urob túto krajinu pre ľudí a začni konečne makať! A nekradni mi dôchodok, to sú moje prachy, ty na to nedávaš ani cent zo svojho!

Tento článok vôbec nevznikol ako pomsta, lebo nie som tvojím voličom. Nie som, a ani Peťka až tak moc nemusím. A Semafora a tú jeho bandu považujem za rovnaký odpad, ako boli svojho času „Miňo (ja nie som historik)“ a „Magián Cecky ven“. Ale chápem princíp demokracie, kedy stačí aj jeden hlas na to, že niekto má majoritu a môže všetko a ja to rešpektujem, lebo každý národ má takých lídrov, akých si zvolí, a akých si zaslúži. Viem s tým žiť, takto sme prežili aj boxera Vlada, takto sme prežili aj Igora. Len dávaj pozor. Lebo síce takí domovníci, ako si ty, sú aj v iných vchodoch, ale môže sa stať, že ťa vymeníme. Lebo my  zatiaľ tieẓ̌ nikam neodchádzame, pán premiér.

P.S. A nebuď vulgárny! Ja ťa živím, takže ja môžem, ale ty sa musíš správať slušne, lebo teba točí telka, a tú sledujú aj deti.