Najsledovanejšie filmy a seriály na Slovensku - marec 2024

Napísal Torben 1 dňa 12 apríl 2024 do kategórie Filmy a seriály, Magazín

PODĽA JUSTWATCH

Jar je v plnom prúde a my si opäť môžeme vychutnať pohľad na tie najlepšie filmy a seriály, akými ich vidia samotní diváci. Najnovšie rebríčky, založené na údajoch od Justwatch, odhalia, ktoré tituly sa stali v tomto mesiaci miláčikmi slovenských divákov a ponúkajú to najlepšie - od najhlbších ľudských emócií až po najveľkolepejšie dobrodružstvá.  

najsledovanejsie filmy a serialy marec 2024 fb ikon ellano

"Oppenheimer", ocenený siedmimi Oscarmi, sa právom umiestnil na prvom mieste v rebríčku filmov, pričom jeho úspech na slávnostnom večere zrejme ešte viac podnietil záujem divákov. "Duna" si vďaka nadšeniu z premiéry pokračovania "Duna 2" v kinách udržiava vysoké pozície v rebríčkoch už niekoľko mesiacov.

Z nových titulov si zaslúži osobitnú pozornosť "Chudiatko", ktorý prináša neuveriteľný príbeh mladej ženy a vedca, ktorý ju priniesol späť k životu. Medzi ďalšie zaujímavé tituly patria "Wonka", predstavujúci nový pohľad na klasický príbeh, a "Mladá dáma", ktorá rozpráva príbeh o silnej ženskej postave. Klasiky ako "Vykúpenie z väznice Shawshank" či "Gran Turismo" si udržujú svoje miesto v srdciach divákov, čo dokazuje, že dobré príbehy sú nadčasové. 

1. Oppenheimeroppenheimer film

Príbeh amerického vedca J. Roberta Oppenheimera, ktorý mapuje život a jeho podiel na vývoji americkej atómovej bomby.

 

2. DunaDuna film

Šľachtická rodina sa zapletie do vojny o kontrolu nad najcennejším majetkom galaxie, zatiaľ čo jej dediča trápia vízie temnej budúcnosti.

 

3. WonkaWonka film

Mladý a chudobný Willy Wonka so snami o otvorení obchodu v meste preslávenom svojou čokoládou zisťuje, že toto odvetvie riadi kartel chamtivých čokolád.

 

4. Chudiatkofilm chudiatko

Popis fantastického vývoja Belly Baxterovej, mladej ženy, ktorú priviedol späť k životu skvelý a neortodoxný vedec Dr. Godwin Baxter.

 

5. Mladá dámafilm mladá dáma

Slušná slečna súhlasí, že sa vydá za pekného princa, len aby zistila, že ju kráľovská rodina naverbovala ako obeť, aby splatila dávny dlh.

 

Na čom si užiješ skvelý filmový a seriálový zážitok so super obrazom?
Kúp si kvalitný Android TV box s nastavením v cene, v našej ponuke máme na výber desiatky modelov. Pozri celú ponuku >


Prvenstvo si v tomto mesiaci medzi seriálmi vybojoval historický epos "Shogun", ktorý divákov uniesol svojou výpravnosťou a detailným spracovaním. Súčasne sa na scéne objavil "The Gentleman", adaptácia obľúbenej filmovej predlohy, ktorá prináša britský šarm a akciu do sveta seriálov.

Nedajú sa prehliadnuť ani vedecko-fantastické príbehy, ako je "Problém troch telies", ktorý výbornou zápletkou a inovatívnym prístupom k naratívu vzbudzuje obdiv aj diskusie. Medzi obľúbenými titulmi zostáva aj "Halo", ktoré pokračuje v udržiavaní silnej pozície, a "Hrozba z temnoty", ktorá udržuje svoje miesto v rebríčku vďaka zručne vybudovanej atmosfére. A hoci "Temný prípad" trochu klesol na rebríčku, stále si udržuje lojálnu fanúšikovskú základňu, dokazujúc, že kvalitné príbehy sú vždy v kurze.

1. Serial sogunŠógun

Keď sa v neďalekej rybárskej dedine nájde záhadná európska loď, lord Yoshii Toranaga objaví tajomstvá, ktoré by mohli nakloniť misky váh moci a zdevastovať jeho nepriateľov.

 

2. Serial GentlemenThe Gentleman

Keď aristokratický Eddie zdedí rodinný majetok, zistí, že je domovom obrovského burinového impéria a jeho majitelia nikam neodchádzajú.

 

3. Serial HaloHalo

S galaxiou na pokraji zničenia vedie Master Chief John-117 svoj tím Sparťanov proti mimozemskej hrozbe známej ako Covenant.

 

4. Problém troch teliesProblem troch telies seriál

Osudové rozhodnutie zo 60. rokov 20. storočia v Číne odznieva v súčasnosti, kde sa skupina vedcov spojila s detektívom, aby čelili existenciálnej planetárnej hrozbe.

 

5. Seriál Hrozba z temnotyHrozba z temnoty

Dvaja bratia kráčajú v stopách svojho otca ako lovci a bojujú so zlými nadprirodzenými bytosťami mnohých druhov, vrátane príšer, démonov a bohov, ktorí sa potulujú po zemi.

 


A nakoniec ešte infografika s pohľadom na kompletný prehľad celého rebríčku TOP 10 seriálov a filmov za uplynulý mesiac:

najsledovanejsie filmy a serialy marec 2024


Ostaňte s nami v kontakte, pridajte si nás na Facebook, kde sa o nových konfiguráciách dozviete najskôr, sledujte nás na TwitteriInstagrame, či Tik-Toku, alebo sa prihláste na odber nášho newsletteru. 

Hodnotenie článku

5.0/5 hodnotení (4 volieb)

Zdieľajte článok

Autor textu

Napísať komentár

Komentujete ako hosť.

Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu