Fanúšikov čínskej značky potešila správa, že spoločnosť Huawei začala registrovať záujemcov o nový, zatiaľ nepredstavený model smartfónu. Očakáva sa, že pôjde o najnovší prírastok do ich populárnej high-end série P, známej vďaka špičkovým fotoaparátom a elegantnému dizajnu.

Špekulácie o modeli P70 sa šírili už niekoľko mesiacov. Podobne ako séria Mate 60, aj P70 by mal disponovať pokročilým čipom vyrobeným v Číne. Spoločnosť Huawei sa zatiaľ k novinkám oficiálne nevyjadrila. Záujemcovia sa však v autorizovaných predajniach môžu zaregistrovať, aby ako prví získali ďalšie informácie o špecifikáciách a farbách telefónu, a to aj bez zloženia zálohy.

Umelá inteligencia life2vec dokáže predvídať, či zomriete v nasledujúcich štyroch rokov.
Neprehliadnite

Nie, umelá inteligencia nie je ako parný stroj. Je v nej oveľa viac

Tento spôsob uvedenia na trh nie je pre Huawei novinkou. Podobne tajomné bolo aj uvedenie série Mate 60 minulý rok, keď sa telefóny dostali na trh bez predchádzajúcej reklamy či zverejnenia parametrov.

Uvedenie Mate 60 na trh minulé leto sprevádzali nadšené správy v čínskych štátnych médiách. Peking totiž nový prémiový rad smartfónov považuje za triumf proti sankciám, ktoré na Huawei uvalili Spojené štáty. Predaj iPhonov od Apple zaznamenal v tom čase v Číne prudký pokles.

Ďalšie dôležité správy

Procesor (ilustračný obrázok)
Neprehliadnite

Google odhaľuje nové čipy pre umelú inteligenciu a cloud