Foto: Mladí kaderníci a barbieri zanechali nezmazateľnú stopu, pomáhali v útulku ľuďom v núdzi

Kolaz bratislava sos beauty sluzieb.jpg
Foto: bratislavskykraj.sk - koláž BratislavaDen.sk

Žiaci Strednej odbornej školy beauty služieb v Bratislave spojili svoje kadernícke a barbierske zručnosti s charitatívnym cieľom, keď navštívili útulok s cieľom pomôcť ľuďom v núdzi.

Posilnenie praxe a konanie dobrých skutkov spojili žiaci Strednej odbornej školy beauty služieb z Račianskej 105 v Bratislave. S cieľom pomôcť ľuďom v núdzi vlastnými rukami a znalosťami zavítali do útulku svätého Jána z Boha na Hattalovej ulici.

Žiaci si precvičili svoje kadernícke a barbierske zručnosti s charitatívnym cieľom v prospech ľudí bez domova. Cieľom bola pomoc zraniteľným osobám, ktoré sa ocitli na okraji spoločnosti, ale tento akt solidarity mal vplyv aj na samotných žiakov.

Pomoc ludia bez domova sos beauty sluzieb1.jpg

Žiaci získali nový pohľad na spoločnosť, rozšírili si empatické cítenie a motiváciu neustále sa zdokonaľovať. Zároveň im táto skúsenosť ukázala, že služba druhým môže byť hnacou silou pre ich osobný aj profesionálny rast.

Praktické skúsenosti, ktoré študenti získavajú pri prezentovaní svojich umení na rôznych ľuďoch, im otvárajú dvere k budúcemu uplatneniu sa na trhu práce. Táto skúsenosť im pripomína, že solidarita a profesionalita nie sú vzájomne vylučujúce, ale môžu ísť ruka v ruke, prinášajúc prospech nielen pre tých, ktorí ju potrebujú, ale aj pre nich samotných a ich budúcu kariéru.

Pomoc ludia bez domova sos beauty sluzieb4.jpg
Pomoc ludia bez domova sos beauty sluzieb3.jpg
Pomoc ludia bez domova sos beauty sluzieb2.jpg

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk