Reklama

Satro sa pridáva k operátorom, ktorí sprístupnia prenosy z MS v hokeji pre všetkých klientov

Po slovenských operátoroch O2, Orange a Slovanet oznámila dnes spoločnosť Satro, že v najbližších týždňoch sprístupní pre všetkých zákazníkov JOJ Šport. Platený športový kanál tak budú mať k dispozícii dočasne aj zákazníci, ktorí ho bežne nemajú v predplatenom balíku. Okrem toho bude v apríli sprístupnený spolu s JOJ Šport tiež filmový a seriálový program AMC.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Šport nájdu zákazníci počas tohto mesiaca v ponuke SATROdigital MINI, MINI SK a MINI KOMPLET alebo v ponukách SATROanalog KDS. Kanálový tip AMC bude počas apríla v ponuke SATROdigital MINI, MINI SK a MINI KOMPLET,“ uvádza operátor v tlačovej správe.

Vďaka stanici JOJ Šport budú môcť zákazníci operátora Satro sledovať nielen vyvrcholenie domácej hokejovej extraligy, ale aj blížiace sa MS v ľadovom hokeji hráčov do 18 rokov, ktoré sa tento rok hrajú vo fínskych mestách Espoo a Vantaa od 25. apríla do 05. mája 2024.

Stanica JOJ Šport bude našim kanálovým tipom aj v máji, takže MS v ľadovom hokeji skupiny A určite našim zákazníkom neuniknú“, hovorí Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti a pokračuje: „JOJ Šport bude aj v máji sprístupnená všetkým zákazníkom služby SATROdigital. V máji 2024 bude druhým našim kanálovým tipom detská stanica MINIMAX, ktorá bude prístupná všetkým zákazníkom služby SATROdigital aj SATROanalog.“

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja len dúfam že tam budú normálni komentatori. Nie ako pri lyžovaní.
    RTVS mala najlepších komentátorov v rámci MS v hokeji.

    1. Zetor25# včera som si pozrel na JOJ Šport výborné play off v hokeji (Košice-Spišská) a za mňa SUPER. Takže o MS sa z tohoto pohľadu nemusíme báť. A budú adi aj kombinované prenosy : JOJ Šport aj JOJ Plus.

  2. Okej som rád že niektoré zápasy pôjdu aj na Pluske po prípade Joj Šport.
    A že to uvidia aj tí ktorí majú iba DVB-T.
    Naša repre by mala ísť na hlavnej JOJke alebo sa mýlim?

  3. Písali ste niekto do JOJ-ky a Towercomu, či pôjde v máji v Plustelke voľne cez anténu JOJ ŠPORT HD ? ? ?, kedže v minulosti išli Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji voľne na RTVS ŠPORT v HD ! ! !

    1. Tento týždeň bude známe, kde budú vysielať reprezentáciu. Podľa mňa to pôjde na Plus a JOJ Šport môže vysielať súbežne hraný zápas.

    2. Naše zápasy budú na hlavnej JOJKE, už o tom hovorili.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.