Najviac divákov medzi nespravodajskými reláciami kategórie 12+ získala predvolebná diskusia kandidátov na prezidenta na Jednotke. Sledovalo ju viac ako pol milióna divákov. Na druhej priečke skončila šou Na nože, ktorú videlo 407-tisíc ľudí.

Mama na prenájom prilákala k televíznym obrazovkám 311-tisíc divákov. Na štvrtej priečke skončila šou Bez servítky, ktorú si pozrelo 249-tisíc ľudí. Rebríček top päť dopĺňa Duel, ktorý videlo 241-tisíc divákov.

V rebríčku nespravodajských relácií kategórie 13 až 55 vyskočila na prvú priečku šou Na nože s trhovým podielom 25,5 percent. Dvojkou bola predvolebná diskusia na Jednotke, ktorá získala 21,1 percenta trhového podielu.

Mama na prenájom na treťom mieste mala 21,3 percent trhového podielu. Šou Bez servítky si pripísala 19 percent trhového podielu. Top päť najsledovanejších programov zakončuje Utajený šéf s 21 percentami trhového podielu.

Najvyšší celkový trhový podiel dňa (32,1 percenta) získala Markíza, 24,4 percenta patrilo Jojke. RTVS dosiahla 12,1 percenta a TA3 mala 1,1 percenta.

Ďalšie správy na Mediálne.sk

LETS DANCE 2024 - PRVÉ KOLO
Neprehliadnite

Sledovanosť počas Veľkej noci: Let´s dance videlo vyše pol milióna divákov