Dobré noviny
Bol vo väzení, no ona nechcela iného. Dušanovi Cinkotovi manželka Zuzka dôverovala za každých okolností
Simona Gálová
Simona Gálová

Bol vo väzení, no ona nechcela iného. Dušanovi Cinkotovi manželka Zuzka dôverovala za každých okolností

Dušan Cinkota s manželkou Zuzkou / Hlavné pojednávanie v roku 2002
Dušan Cinkota s manželkou Zuzkou / Hlavné pojednávanie v roku 2002 — Foto: Instagram - @dusancinkota; TASR

Obľúbený herec sa prvýkrát ženil ako 20-ročný.

„Priatelia, ktorí ma majú radi a ktorých mám ja rád a ktorí má chápu a poznajú, vedia, že mám dobré srdce, že nie som zloduch.“ To sú slová Dušana Cinkotu, pri ktorom v tých najťažších časoch zostali stáť nielen praví priatelia, ale aj jeho manželka Zuzka, ktorá ho nikdy neopustila. Neodišla ani vtedy, keď jej z väzenia písal, nech si nájde niekoho iného. Mala na to svoje dôvody.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dusan Cinkota (@dusancinkota)

Prvá láska a veľký zápal pľúc

Na svoju prvú lásku si Dušan Cinkota zaspomínal v Nočnej pyramíde, kde prezradil, že sa zamilovať už ako prváčik. S prvou frajerkou sa v zime korčuľovali na ľade, na ktorom sa prepadli a v obrovskej zime ho pochytil veľký stres.

„Podarilo sa mi prelakťovať a lámať ten ľad až na breh s veľkým krikom a s veľkým stresom. Bola z toho ešte väčšia láska a obrovský zápal pľúc,“ smial sa pri spomienkach Dušan Cinkota, ktorý priznal, že bol nespútaným dieťaťom, no zároveň trochu outsiderom, ktorý počúval vážnu hudbu a veľa čítal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dusan Cinkota (@dusancinkota)

Vzťah prefetoval

Dušan Cinkota bol len mladým 20-ročným chlapcom, keď sa prvýkrát oženil s herečkou Vandou Turekovou. „Málo sme spolu chodili, rýchlo sa vzali a rýchlo rozišli. Bola som mladá a nezrelá. Keď som si uvedomila, že som zviazaná, vydatá a že by to malo byť navždy, zľakla som sa a ušla,“ smiala sa Vanda, ktorá sa s hercom rozviedla po dvoch mesiacoch. Bola to nakoniec až herečka Soňa Norisová, vďaka ktorej vyhľadal pomoc. So Soňou začal tvoriť aj pár, no prišlo to v tom najťažšom životnom období.

„Vzťah so Soničkou som prefetoval. Bola to úplne moja vina a nevedel som to riešiť ani vtedy a neviem to riešiť ani teraz. Sa to tak proste stalo a je mi to ľúto. Ten vzťah som zničil drogami,“ hovoril pre TV JOJ otvorene Dušan Cinkota.

Článok pokračuje na ďalšej strane:

Časť 1 / 2

Už ste čítali?