Denník N

Pellegrini ešte nemá fotku s Ficom ani Dankom. Video mu nakrútili Cibulková a Végh, problémy má s Harabinom

Foto - Markíza, IG Attila Végh, Denník N
Foto – Markíza, IG Attila Végh, Denník N

Prezidentskú kampaň pred druhým kolom volieb rozdeľuje Veľká noc, počas ktorej obaja kandidáti sľubujú upokojenie.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Peter Pellegrini nemá fotografiu s Andrejom Dankom ani Robertom Ficom, aj keď ho podporili. S Krisztiánom Forróom mali aj spoločnú tlačovú besedu, ale to neznamená, že by ho podporovala jeho strana Maďarská aliancia. A aj keď to vo štvrtok ráno vyzeralo, že ho podporil Štefan Harabin, o pár hodín bolo všetko inak.

Kampaň pred druhým kolom prezidentských volieb rozdelí Veľká noc. Prvá časť Pellegriniho kampane bola najmä o zháňaní politickej podpory, s občanmi sa stretol len raz.

Na otázku moderátorky Rádia Slovensko v prvom dueli pred druhým kolom, či trochu nepodcenil kampaň, povedal, že musí aj pracovať, nielen celý deň kampaňovať.

Pozreli sme sa, ako vyzerala prvá časť prezidentskej kampane predsedu parlamentu pred druhým kolom.

Nedozvedeli sme sa, či plánuje počas Veľkej noci nejaké akcie. Jeho hovorkyňa povedala len to, že ak bude niečo aktuálne, budú o tom informovať.

Pritvrdil, vyrazil za Maďarmi a nezískal Harabina

Peter Pellegrini v nedeľu večer

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Peter Pellegrini

Prezidentské voľby 2024

Slovensko

Teraz najčítanejšie