Založ si blog

Zradia Harabinovci a Oravci Slovensko ?

Ak voliči Harabina nepôjdu v druhom kole voliť Pellegriniho a zostanú doma, zvolia si na 5 rokov Ivana šoroška z Bystrice.

Ak Oravci poslúchnu svojich kňazov a mníšky a zvolia si miesto Slováka Pellegriniho kozmopolitu Korčoka, zmenia názov „Orava“ na ŠOROŠAVA. Ba možno aj POH prekrstia na Pavla Országha Šorošoslava.

Od ostatných voličov Korčoka nečakajme nič dobré – nie sú to Slováci ale občania „Tejtokrajiny“. Tí si kvôli eurofondom a plným válovom v nákupno-zábavných centrách zvolia každého, koho im odporučí Markíza, Jojka, Fero Džouk alebo nejaký ďalší inteligent.

O tom, či sa v najbližších 5 rokoch bude Slovensko rozvíjať alebo či bude dejiskom večných hádok, zloby a úpadku, rozhodnú voliči Harabina a Oravci, ktorí si spomenú, že kedysi dávno bola Orava krajom hrdých vlastencov a nie voľnomyšlienkárskych anti-kristov.

Slováci – na nohy. Nevoľte však nohami ale hlavou a srdcom.

Jedna noha tu-druhá tam. Zvolen pri Váhu…

27.04.2024

Upozornil ma na to môj učiteľ, t.č. už na dôchodku. Starý pán kvôli duševnej gymnastike sleduje rád rôzne vedomostné súťaže. Pre dospelých ba dokonca aj pre mládež. Keď sme naposledy boli spolu, reč prišla aj na túto jeho záľubu. Debata sa otočila na vedomostnú úroveň súťažiacich No a vtedy pán učiteľ zalomil rukami, Vraj je šokujúce, ako málo ľudia po 40-ke [...]

Na RTVS sa vraj nikto nesťažuje-tak prečo ju rušíte !

26.04.2024

Takýto dohodnutý obranný slogan majú nacvičený Machaj a jeho čiernokošeliarska partička, politici z PS, SaS a spol. ale najmä kadejakí objektívne neobjektívni novinári , vystupujúci všemožne proti súčasnej vláde a proti akýmkoľvek jej návrhom zákonov. Progresívne liberálni činovníci sa čudujú, prečo chce Fico a spol. meniť RTVS. Prečo chce meniť súčasnú RTVS [...]

Kam mizne zdravý rozum novinárov ?

25.04.2024

Dnes zmizol z titulky kolegovi blogerovi slušný článok, ktorého jediným „prehreškom“ bolo, že kritizoval novinárov z aktuality.sk. Vzniká podozrenie, že medzi mejnstrímovými novinármi je akýsi stavovský protivládny kartel. Podľa neho každá kritika voči protivládne orientovanému novinárovi sa zablokuje nielen na danom médiu ale aj na všetkých ideovo [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

feren

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 50916x
Priemerná čítanosť článkov: 2214x

Autor blogu

Kategórie