Skupina Peter Bič Project aktuálne ponúka svojim fanúšikom nielen hit Len sa smej, ktorý stále patrí k najhranejším piesňam v slovenských rádiách, ale tiež nový live album. Ten zachytáva fantastickú atmosféru minuloročného vypredaného turné nazvaného jednoducho – Peter a Viktória.

"Musím povedať, že minuloročné turné sa nám veľmi vydarilo. Od prvého koncertu sme sa ho rozhodli aj nahrávať, s tým, že možno z toho urobíme CD. Nakoniec sme urobili dvoj-CD," hovorí s úsmevom Peter Bič. Skupina svoj prvý koncertný album nazvala Naživo a ponúka na ňom pätnásť skladieb. O obal nahrávky sa postaral Peter Ivan a mix a mastering zas dlhoročný spolupracovník skupiny Roman Šoltys z košického Štúdia Klakson.

"Naozaj sme pozorne vyberali, ktorá verzia sa nám páčila najviac, a tak vznikol album, ktorý mapuje našu cestu za fanúšikmi po koncertoch na celom Slovensku, od Humenného až po Bratislavu. Musím povedať, že vďaka našim fanúšikom a tiež celej skupine Peter Bič Project vznikla nádherná spomienka na uplynulý rok," teší sa líder kapely. Ako dodáva, skupina už v polovici apríla príde s novou skladbou. "Máme ju nahratú, pripravili sme aj videoklip a už čoskoro ju predstavíme poslucháčom. Teším sa na to. Viac prezrádzať nebudem."

Zoznam skladieb na albume Naživo:

  1. Maky
  2. Krajina
  3. Dúha
  4. Nedívaj sa tak
  5. Hlava
  6. Priznanie
  7. Máj
  8. Buď naveky buď
     
  9. Hornád
  10. Chalúpka
  11. Primášovo srdce
  12. Čoskoro
  13. Stoj
  14. Skúšame sa nájsť
  15. Všetko bude fajn


Album Peter Bič Project – Naživo vychádza ako 2CD a tiež na všetkých digitálnych platformách.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Karpel z vydavateľstva WildRiverMusic. Správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Peter Bič Project