Denník N

Vzdychal, fučal, mračil sa. Kostolný, Tódová, Pataj, Javorský a Brunovský hodnotia debatu RTVS

Prezidentská debata v RTVS pred 2. kolom. Foto – RTVS
Prezidentská debata v RTVS pred 2. kolom. Foto – RTVS

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Prvý duel prezidentských kandidátov pred druhým kolom bol dynamickejší než diskusie pred prvým kolom. Prezidentskí kandidáti sa do seba tvrdo pustili od prvej minúty.

Ivan Korčok hovoril Petrovi Pellegrinimu, že ho politicky vytvoril Robert Fico. Peter Pellegrini zasa hovoril, že chce byť prezidentom, aby „nedovolil rozvrat republiky“ Ivanom Korčokom.

Pellegrini často reagoval na Korčokove slová povzdychmi a povedal aj to, že jeho kritika letov súkromným lietadlom je trápna. Ivan Korčok viackrát zahriakol moderátorku, že je to jeho čas a on ho chce využiť.

Diskusiu hodnotili šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný, komentátorka Monika Tódová a komentátori Roman Pataj, Juraj Javorský a Oliver Brunovský. Ich komentáre sú miestami aj protichodné – ide o subjektívne hodnotenie výkonu kandidátov a toho, ako môžu pôsobiť na voličov.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Ivan Korčok

Peter Pellegrini

Prezidentské voľby 2024

Slovensko

Teraz najčítanejšie