Známa vizážistka Lucid skončila v nemocnici s extrémnymi bolesťami. Hrozilo jej krvácanie do mozgu

Dana Kleinová

Foto: Instagram (lucidstyle_official)

U nás bola známou vizážistkou, ktorú ľudia poznali nielen zo sociálnych sietí, ale tiež z Nákupných maniačok. Lucia sa však rozhodla vydať do zahraničia a rozbehla tam kariéru v gastre. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Vizážistka Lucia Sládečková, ktorá vystupuje pod prezývkou Lucid, už dávnejšie vymenila Slovensko za slnečné Thajsko. Tentoraz však na exotickú krajinu doplatila, keďže sa nakazila závažnou chorobou. Z prvotných príznakov si pritom Lucid myslela, že jednoducho prechladla, keďže točila videá pri klíme, no keď sa bolesti začali stupňovať a dostala horúčku, vedela, že niečo nie je v poriadku. O celej situácii informovala na sociálnej sieti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official)

Uštipol ju komár

„Sama tomu neverím. Mňa ani komáre nechcú a predsa… Extrémna vnútorná bolesť všetkého, tlak v hlave taký silný, že som myslela, že mi vytlačí oko. Ani sedieť, ani stáť, ani spať… vnútorná horúčka a zimnica. Ja sa inak vôbec neľutujem a bolesť zvládam celkom fajn,“ napísala Lucid k fotografii z nemocnice. A hoci najprv nenapísala, akú diagnózu si vypočula od lekárov, neskôr priznala, že dostala horúčku dengue.

Luciu totiž v piatok uštipol komár a ako sama priznala, najprv si to ani nevšimla, keďže väčšinou ju komáre neštípu a aj keď ju niečo svrbí, nevenuje tomu pozornosť. „Na druhý deň ráno ma začali strašne svrbieť oči,“ vysvetlila Lucid. Situácia sa však rýchlo začala zhoršovať. „Predvčerom bol taký kritický stav, že som nevedela chodiť, nevedela som prejsť na záchod, nevedela som robiť nič. Spala som tu na gauči. Bolo mi hrozne,“ pokračovala vizážistka vo vysvetľovaní. Nakoniec preto musela vyhľadať lekársku pomoc a vypočula si diagnózu.

Lucid tak na chvíľu ostala v nemocnici, no jej stav sa zlepšil natoľko, že mohla ísť domov, hoci sa mala na druhý deň vrátiť do nemocnice na testy.

„Máme ráno. Vstala som, nemala som horúčku, absolútne žiadne krvácanie,“ prihovorila sa fanúšikom Lucid už doma. Vysvetlila však, že musí ísť do nemocnice na krvné testy, aby zistila, či jej neklesli krvné doštičky, a v horšom prípade by tam tak musela ostať a dostať transfúziu. Mala však obavy aj z najhoršieho scenára. Prezradila: „Najviac ma desilo to krvácanie do mozgu.“ To sa však u nej, našťastie, nepotvrdilo a neskôr sa opäť ozvala a prezradila, že všetky testy skončili dobre a mohla ísť domov.

Najnovšie články