Presunúť na hlavný obsah

Lýdia Eckhardt: Vstúpte NA KUS REČI do obchodíka módy, pozitívnej energie, ale aj tanca a nových priateľstiev

Móda

Pre všetkých je otvorené v piatok 17. mája 2024 o 19.30 hod. v Stars auditorium. Napriek tomu, že moderná doba prekonala všetky vzdialenosti, nedarí sa jej vytvoriť osobnú blízkosť. Máme množstvo informácií o tom, čo sa deje na druhom konci planéty, ale nevieme, čo sa odohráva v dušiach našich najbližších a priateľov.

Žijeme v technicky vyspelej dobe, ale človek je stále viac psychicky vyčerpaný s pocitom osamelosti. Tak, ako sa „liečiť“ v situácii, keď stratíme životnú motiváciu, zasiahne nás citová prázdnota, nedostatok spoločenských kontaktov a komunikácie, a obchodík Na kus reči je zavretý?

Možno nám naše spoločné stretnutie a zamyslenie prinesie novú energiu, otvorí komunikáciu, ale aj nás naplní radosťou a uvedomením, že ten „obchodík“  si vieme otvoriť hlavne v našom  vnútri a len my si určíme aj otváracie hodiny.

Radi vás uvítame v STARS AUDITORIUM, ktoré sa stalo priestorom, kde sa konajú koncerty , divadelné predstavenia a našla si tu tradíciu aj táto prehliadka.

V obchodíku vám okrem malého občerstvenia ponúkneme aj skvelé víno, ktoré aj tentokrát bude podávať vinohradníctvo PAVELKA A SYN. A to, že ponúkajú vína tej najvyššej kvality z viniča s EKO- BIO postrekmi, potvrdzuje aj fakt, že ich víno Rizling rýnsky ročník 2022 získalo sto bodov na Biel Vinalia. Takýmto ohodnotením sa doteraz nemôže pochváliť žiadne iné slovenské víno.

Nebude chýbať ani ROYAL WATER . Voda je život a táto si ho plným právom zaslúži.

Aktuálna kolekcia kabeliek COCCINELLE vyzdvihuje skutočných a krásnych ľudí. Zachytáva kompletnú škálu emócií v zastúpení pestrých odtieňov od úsvitu po súmrak.

Krása modelu FIORE spojená s nehou ANGELO zodpovedá hodnote skutočného umeleckého diela A také sú topánky značky FIORANGELO, ktoré neodmysliteľne partia k predvádzaným modelom.

A tak je to aj s Monikou Zábojníkovou zo salónu KRÁSY MONIKA, ktorá sa svojimi kreatívnymi účesmi už stala dvornou kaderníčkou týchto prehliadok.

O líčenie sa tradične postarajú vizážisti značky REVLON, ktorí dotvoria krásu modeliek. Lebo Revlon je značka, ktorá stelesňuje pôvab, sexi štýl a vo svojich inšpiráciách sa opiera o zvodnosť, harmóniu a vášeň.

Veľkú vďaku posielame aj slovenskej spoločnosti LOKO TRANS SLOVAKIA, ktorá sa zaoberá komplexnými servisnými službami v oblasti železničnej techniky so sídlom v Šuranoch.

Tešíme sa aj z úspešnej spolupráce s FEMINITY, ZOZNAM.sk a prepredaj.sk., ktorí už dlhodobo podporujú tento projekt.

Tak vstúpte a nechajte sa uniesť pozitívnymi farbami novej kolekcie a tiež vtiahnuť do úprimnej komunikácie....

Po skončení prehliadky budeme s úsmevom  pokračovať  na afterparty s malým občerstvením, s  pohárom vína a skvelou náladou.

Lístky si môžete zakúpiť na Predpredaj.sk

- reklamná správa -