Hrozná tragédia: Na hladine Dunaja sa našlo bezvládne telo, polícia prípad vyšetruje

Policia cunovo dunaj mrtva zena.jpg
Foto: ilustračné, maps.google.com , www.facebook.com

Začalo sa trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia a situácia je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Existuje možnosť, že ide o nezvestnú seniorku Drahomíru, po ktorej sa pátralo, ale polícia informáciu zatiaľ nepotvrdila ani nevylúčila.

V stredu 27. marca v popoludňajších hodinách dostala polícia telefonát o náleze pravdepodobne ženy bez známok života vo vodnom toku rieky Dunaj. Na miesto sa okamžite vydali policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V, ktorí boli vyslaní k prevereniu pravdivosti tohto oznámenia.

Ako informovala polície, podľa získaných informácií bolo v blízkosti vodného diela Čunovo spozorované telo na hladine Dunaja, pravdepodobne ženského pohlavia a bez známok života. Táto informácia sa potvrdila. Po vytiahnutí tela na breh bolo ohliadajúcim lekárom nariadené vykonanie pitvy za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy.

Z poverenia príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Situácia je v súčasnosti predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Podľa portálu noviny.sk by mohlo ísť o nezvestnú seniorku Drahomíru, po ktorej bolo v sobotu 23. marca vyhlásené pátranie. Podľa polície bola 79-ročná Drahomíra v zlom zdravotnom stave s viacerými zdravotnými komplikáciami. Ako informoval portál, vek nájdenej ženy aj s jej oblečením sa zhoduje s popisom ženy v pátraní. „Polícia zatiaľ informáciu, či ide skutočne o staršiu ženu nepotvrdila, ale ani nevylúčila,“ informoval portál.

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk