U Jasminy Alagič sa Veľká noc oslavuje inak, ako by ste čakali. Do rodiny priniesla novú tradíciu, ktorú deti zbožňujú

Dana Kleinová

Foto: Instagram (jasmina_alagic)

Obľúbená moderátorka je na sviatky pripravená. Okrem netradičnej výzdoby zaviedla v rodine novú tradíciu, ktorú si priniesla zo zahraničia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše portál PreŽenu, moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská sa nikdy netajila tým, že zbožňuje všetky sviatky, ktoré môže osláviť v kruhu svojej rodiny. Teraz sa s manželom Rytmusom a so synčekom Sanelom chystajú na Veľkú noc a Jasmina si už pred pár týždňami nechala vyzdobiť dom vo veľkonočnom duchu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Neobvyklá tradícia

Dom v Malinove ozdobili zajačikovia a mrkvy. Požiadavka Jasminy na agentúru, ktorá jej vchod takto krásne vyzdobila, vraj znela, že chce veľa zelene a veľa mrkvy. A presne to aj dostala. Okrem toho jej pred dverami stoja figúrky zajačikov a zajačia hlava zdobí aj veniec zavesený na vchodových dverách.

Rodina Vrbovských je tak už niekoľko týždňov pripravená oslavovať nielen príchod jari, ale tiež Veľkú noc. Oslavujú ju pritom inak, než by ste možno čakali. Jasmina totiž ako dieťa žila istý čas v Nemecku, odkiaľ si odniesla veľkonočnú tradíciu, ktorou teraz potešila svojho synčeka.

„Veľká noc je pre mňa špecifická, lebo mám veľmi intenzívne spomienky na Veľkú noc z detstva,“ priznala moderátorka a pokračovala: „Všetkým mojim deťom robím to, čo robili naši mne. Príde veľkonočný zajačik, ktorý poukrýva sladkosti.“ Jasmina bola zároveň veľmi prekvapená, že sa to bežne na Slovensku nerobí a odkázala ľuďom nech to vyskúšajú. „Dám všetkým deťom košíčky a idú zbierať tieto sladkosti,“ dodala moderátorka.

Jasmina tiež so smiechom priznala, že niekedy zabudne, kam všetky sladkosti poschovávala a potom počas roka nachádza na rôznych miestach roztopenú čokoládu. Ani to jej však neuberá z radosti zo sviatkov, ktoré má veľmi rada.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @venceky.sk

Najnovšie články