Hrať s Godzillou a King Kongom? Zábava, hovorí Rebecca Hall. Môžu kandidovať na prezidenta, vtipkuje aj s kolegom

Nevyčerpateľná sa zdá byť pre filmárov téma veľkolepých monštier, ktoré sa vracajú na plátna so železnou pravidelnosťou. Aj do slovenských kín sa vrúti Godzila a King Kong.

28.03.2024 00:00
LA Premiere of "Godzilla x Kong: The New Empire" Foto: ,
Herečka Rebecca Hall na premiére novinky Godzilla x Kong: Nová ríša.
debata

Filmová novinka pod názvom Godzilla x Kong: Nová ríša spojila pred kamerami okrem legendárnych monštier aj herečku Rebeccu Hallovú s Danom Stevensom a ďalšími kolegami. Je to však práve Hall, ktorá si v jednom filme o nadrozmerných monštrách už zahrala (išlo o snímku Godzilla verzus Kong z roku 2021).

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Som zase o kúsok viac Terminátor, vtipkuje Arnold Schwarzenegger. S jeho zdravím to však sranda nebola, do tela mu vložili...

„Pri prvom filme som mala obrovskú zábavu, takže ma skutočne potešilo, keď sa mi ozvali znovu a chceli, aby som sa vrátila,“ uviedla v rozhovore pre Toronto Sun. Jediné, čo ju vraj trochu trápilo, boli vlasy – pre iné nakrúcanie sa totiž ostrihala nakrátko a nechala odfarbiť na blond. „Režisér Adam Wingard povedal, že to je niečo, s čím sa dá pracovať. Vraj ma ostrihali, lebo ma povýšili v práci,“ uviedla pre portál herečka, ktorá sa v pondelok zúčastnila s kolegami aj na veľkej premiére v Los Angeles. .

Herečka Rebecca Hall na premiére novinky...
Herec Dan Stevens na premiére novinky Godzilla...
+6Herečky Kaylee Hottle (vľavo) a Rebecca Hall...

Ani ju, ani jej kolegu Dana Stevensa neprekvapuje, že sa diváci stále radi vracajú do kina na príbehy o monštrách ako Godzilla či Kong. „To je presne to, prečo bola kinematografia vytvorená, aby sme cítili niečo fantastické a obrovské, väčšie ako my. Myslím si, že v tom je niečo zvláštne pokorné a trochu katarzné, keď ich sledujeme, ako ničia ľudí znova a znova. Bolo už na nich použitých veľa rôznych metafor; zastupujú rôzne veci, či už ide o jadrový holokaust alebo environmentálne problémy. Takže pre každého z nás majú trvalý význam podľa toho, čo prežívame, či už dobré alebo zlé,“ uviedol herec Dan Stevens pre kanadský denník.

Zľava: Herci Brian Tyree Henry, Rebecca Hall,... Foto: SITA/AP, Matt Licari
"Godzilla x Kong: The New Empire" Portrait Session Zľava: Herci Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Kaylee Hottle a Dan Stevens pózujú pri propagovaní filmu Godzilla x Kong: Nová ríša.

Vzápätí si však neváhal aj zažartovať. „Mali by kandidovať na prezidenta,“ uviedol. „Na svoj vek vyzerajú dosť dobre.“ Jeho kolegyňa so smiechom súhlasila. „Mali by, môžu pokračovať donekonečna.“

Godzilla sa na plátnach objavila prvýkrát pred 70 rokmi a King Kongom dokonca pred 91 rokmi. Len pre porovnanie – Donald Trump, ktorý chce získať opäť kreslo prezidenta, má 77 rokov a jeho protivník Joe Biden 81 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Godzilla #King Kong #Dan Stevens #Rebecca Hall

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...