Dobré noviny
Keď ju zbadal, bolo to ako v americkom filme. Rosnička Mirka Almásy s Ľubošom prežila aj prekliatie
Simona Gálová
Simona Gálová

Keď ju zbadal, bolo to ako v americkom filme. Rosnička Mirka Almásy s Ľubošom prežila aj prekliatie

Mirka Almásy s manželom Ľubošom.
Mirka Almásy s manželom Ľubošom. — Foto: Facebook/TV Markíza (Promo fotografie televízie); Instagram - @mirka.almasy

V rodine z otcovej strany sa stále diali zvláštne úmrtia, priznala rosnička.

Preňho to bolo ako stretnutie z amerického filmu, ona si nevedela predstaviť, že sa zaľúbi do muža, ktorý mal na prstoch množstvo prsteňov. Dlhoročná tvár Markízy, rosnička Mirka Almásy, sa nakoniec do manžela Ľuboša zamilovala a dnes sú spolu úctyhodných 25 rokov. Práve vďaka manželovi a jeho daru na Mikuláša sa dostala do televízie a po jeho boku nakoniec zvládla prekonať aj rodinnú kliatbu.

Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/photo?fbid=10209149789443562&set=a.1366597006688

Bola by prísnou učiteľkou

Mirka Almásy je v Markíze vyše 20 rokov a do televízie sa pritom dostala úplne náhodou. Rodáčka z Brezovej pod Bradlom vyštudovala učiteľstvo prvého stupňa základnej školy, no po skončení školy si pre prezamestnanosť v školstve nenašla prácu. Ako spomínala pre Báječnú ženu, dva roky bola nezamestnaná a ako brigádnička si privyrábala v kvetinárstve aj opatrovaním deti. Aj keď stále dúfala, že sa k učeniu dostane, nakoniec bola rada, že sa tak nestalo.

„Stačilo mi, že som v Petržalke praxovala. Bratislavské deti ma vydesili. Bola to katastrofa. Vyfasovali sme štvrtákov a tí už boli dosť drzí. Rešpekt voči učiteľovi, ktorý sme my ešte mali, sa vytrácal. A odradili ma aj platové podmienky. Už počas štúdia som zistila, že som sa minula výberom povolania. Možno aj preto, lebo som prchká a asi by som bola aj veľmi prísna,“ priznala Mirka. Po troch rokoch márneho hľadania práce ju nakoniec zachránil manžel Ľuboš.

Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/photo/?fbid=536414729733378&set=a.122638511111004

Taká šanca sa vraj nezahadzuje

Ten jej zo žartu na Mikuláša kúpil žreby do súťažného programu Zlatá baňa. A tak sa, hoci najskôr len ako súťažiaca, prvýkrát dostala do televízie. Práve tam si ju všimla Iveta Malachovská.

Článok pokračuje na ďalšej strane:

Časť 1 / 3

Už ste čítali?