Kam môže prestúpiť Dávid Hancko? Jeho agenti prinášajú novinky

Slovensko

autor hetrik.sk

Kam môže prestúpiť Dávid Hancko? Jeho agenti prinášajú novinky
Zdroj: Instagram/davidhancko

Jedným z najžiadanejších slovenských futbalistov bude počas letného prestupového obdobia bezpochyby Dávid Hancko.

Dvadsaťšesťročný obranca by po skvelých výkonoch mohol zamieriť z Feyenoordu Rotterdam do top európskeho mužstva.


V Holandsku však iba nedávno podpísal nový kontrakt a to až do roku 2028. To však v konečnom dôsledku nemusí zohrávať v prípadnom prestupe veľkú úlohu.

Hneď je na trhu jasné, že pôjde to top klubu. Ak však nezostane vo Feyenoorde, kde je šťastný. Všetko je na ňom, sú Majstrovstvá Európy a aj také turnaje menia život. Aj prípadným úspechom s reprezentáciou Slovenska tú svoju cenu zvýši, vyhlásil vo VAR Podcaste agent zo spoločnosti FairSport - Paweł Zimonczyk.

Rodák z Kamenca pod Vtáčnikom sníva o prestupe do Liverpoolu

Asi najviac sledujem anglickú Premier League, takže to by bolo takým mojím snom. A klub? Mojím vzorom bol vždy David Beckham, ale najviac ma to tiahlo k Liverpoolu, cituje Hancka sport.sk.


Spokojnosť by však zrejme bola aj s iným tímom z Premier League

V Anglicku berieme TOP6, to by bol určite posun. Nebol by však posun prestup do klubu, ktorý bojuje o záchranu. Feyenoord je veľký klub a dá futbalistovi lepší pocit, ako toto. Z Feyenoordu sa odchádza do maximálne 25 mužstiev v Európe, doplnil Zimonczyk.

Pre Hancka, ako vlastne hrá, tam to bude možno aj menej. Anglicko, Nemecko jeden klub, Taliansko možno štyri kluby. Keď to spočítame, tak je to možno desať až dvanásť klubov. Preto to nie je také jednoduché, ako si každý myslí, že Hancko na 100% prestupuje, dodal v podcaste agent Hancka, Branislav Jašurek.

Aktuálna trhová hodnota druhého najlepšieho futbalistu Slovenska je podľa portálu Transfermarkt 35 miliónov eur.