Šokujúce priznanie modelky: Chceli, aby som zviedla Novaka Djokoviča a nahrala ho pri tom

Natalija Šćekićová a Novak Djokovič. Zdroj: Instagram / natalijaa55, SITA/AP

Šokujúce priznanie modelky: Chceli, aby som zviedla Novaka Djokoviča a nahrala ho pri tom

ŠPORT.sk • 27. mar 2024 o 19:25
Natalija Šćekićová v rozhovore pre miestne médiá priznala, že známy manažér z Belehradu jej predložil neuveriteľnú ponuku, ktorú však ihneď odmietla. Muž chcel, aby srbská modelka zviedla Novaka Djokoviča a počas intímnej chvíle ho nahrala na video.

Modelka si spočiatku myslela, že ide o žart. Keď si však uvedomila vážnosť situácie, okamžite odišla. „Zavolal mi jeden muž z Belehradu. Poznala som ho a myslela som si, že je to seriózny manažér. Keď sme sa stretli, predpokladala som, že má pre mňa nejakú reklamnú ponuku alebo fotenie.

Keď mi povedal o svojom pláne, myslela som si, že som v skrytej kamere a začala som sa smiať. Nešlo však o žart, skutočne pripravovali pekelný plán. Povedali mi, aby som Novaka dostala do intímnej situácie a všetko nahrala,“ povedala Natalija Šćekićová pre portál Blic.

Hviezda sociálnych sietí, ktorú na Instagrame sleduje 30-tisíc ľudí, však tento návrh považovala za urážlivý a napriek vysokej sume ponuku odmietla.

FOTO: Pozrite si snímky modelky, ktorá mala zviesť tenisového velikána >>

„Ponúkli mi niečo medzi 50- až 60-tisíc eurami plus vysnívanú dovolenku podľa vlastného výberu. Urazilo ma to, nie som tento typ ženy. Nepotrebujem sa predávať,“ uviedla Natalija Šćekićová, ktorá si v tej chvíli zbalila všetky veci a odišla. Podľa jej slov by nedokázala zničiť reputáciu a rodinný život tenisovej hviezde.

„Novak Djokovič si nič také nezaslúži, určite by to voči nemu nebolo fér,“ povedala úspešná modelka pre miestne médiá, pričom dodala, že ak by to spravila, okolo športovca by vznikol obrovský chaos.

Srbský tenista už viackrát hovoril o tom, ako veľa pre neho znamená jeho rodina. Jednotka svetového rebríčka je už veľa rokov v šťastnom vzťahu s Jelenou Djokovičovou, s ktorou sa oženil v roku 2014. So svojou manželkou má 24-násobný grandslamový majster dve deti - syna Stefana a dcéru Taru.

„Nájsť rovnováhu medzi osobným a pracovným životom je pre mňa kľúčové. Je to najväčšia výzva, ktorej som vnútorne čelil. Chcel som byť súčasťou života mojich detí a manželky a byť tam, kde ma potrebujú,“ povedal Novak Djokovič v rozhovore s Karlom Stefanovicom.

Len niekoľko dní pred začiatkom Miami Open sa srbský tenista odhlásil z turnaja a predtým na Indian Wells prekvapujúco vypadol už v treťom kole. Teraz má v úmysle naplno sa venovať príprave na antukové turnaje v Monte Carle, Madride a Ríme.