Najväčší festival indických chutí na Liptove: Oslávte Baisakhi s nami!

27.3.2024

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Na Liptove sa chystá niečo senzačné! Pripravte sa na najväčší festival indického jedla, ktorý je jediný a nezameniteľný tohto druhu. Liptov sa v apríli opäť zahalí do vôní exotických korenín a tradičných indických receptov.

Téma festivalu prešla od prvého ročníka rôznymi obdobiami a kultúrami Indie. Každý rok bol iný, každý rok sa objavovali nové chutné poklady. A tento rok si pre nás tím Safranu opäť pripravil niečo úplne výnimočné, keďže každý ročník priniesol ohromujúce recenzie, chvály a úžasnú spätnú väzbu. Festival indických chutí sa bude konať každý deň od 5. do 21. apríla a sľubuje jedinečný zážitok pre všetkých milovníkov exotického jedla.

Zo Severnej Indie priamo na Liptov: Tento rok v téme Baisakhi

Tento rok nás festival zavedie do obdobia Baisakhi. Nie je to len obyčajný sviatok, je to príležitosť na spoločnú oslavu bohatej úrody a nových začiatkov. Baisakhi je zároveň považovaný za začiatok sikhského nového roka - je sprevádzaný radostnými oslavami, spoločnými modlitbami, a najmä zdieľaním tradičných jedál. 

Zdroj: Demänová Rezort

V hlavnej úlohe bude Tandoori pec, ktorá dodá jedlám autentický dotyk a úplne odlišný chuťový zážitok. Šéfkuchár Ahlong osobne zostavil celé menu, preto sa môžete tešiť na autentické indické jedlá priamo zo severnej Indie. Počas každého dňa festivalu bude pripravený vždy pestrý výber rôznych variácií jedál, ktoré vám ponúknu jedinečný chuťový zážitok. Pripravte sa tiež na live cooking pred vašimi očami a vychutnajte si svet indických receptúr naplno. Aj pre tých, ktorí preferujú vegetariánsku stravu, je na festivale dostatok možností - nech môže objavovať chute Indie každý!

Neobmedzená ochutnávka exotiky spojená s čarovným pobytom

Spojte exotický zážitok chutí s čarovným pobytom v Demänová Rezort. Pokiaľ si vyberiete pobyt v čase Festivalu indických chutí, vstupenky na festival máte za zvýhodnené ceny. Vybrať si môžete od dvojlôžkových izieb až po luxusné loftové apartmány či wellness chaty. Vstupenka na festival zahŕňa neobmedzenú ochutnávku desiatok druhov jedál plných voňavých korenín a autentických ingrediencií. Po prekročení brán reštaurácie Safran sa tak môžete nechať unášať exotickými chuťami. 

Vstupenku all you can eat môžete mať už od 19,90 €! Viac informácií o akciách nájdete na stránke festivalu

Viac na www.demanovarezort.sk.

​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?