Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obavy Messiho spoluhráča: Rodine argentínskej hviezdy sa vyhrážali smrťou

Život svetovo uznávaného futbalistu prináša mnohé výhody: veľa peňazí, slávu a obdiv od fanúšikov. Ale každá minca má dve strany. Tá druhá je v prípade argentínskeho reprezentanta Ángela Di Maríu veľmi temná.

27.03.2024 16:38
Ángel Di Maria Foto:
Ángel Di Maria.
debata

Rodine dlhoročného spoluhráča Lionela Messiho z národného tímu sa v Rosariu vyhrážali smrťou krátko potom, ako 36-ročný stredopoliar Benfiky Lisabon vyhlásil, že by chcel ukončiť kariéru v rodnom meste. S odkazom na miestnu políciu o tom informovala agentúra Reuters.

Podľa polície nechali neznámi páchatelia pred domom, v ktorom majster sveta z Kataru v priebehu svojho pobytu v Argentíne býva, balíček s odkazom: „Povedzte svojmu synovi, nech sa nevracia do Rosaria, inak zabijeme niekoho z rodiny. Nezachráni vás ani (starosta) Pullaro.“

Erling Haaland Čítajte viac Ostrá kritika za remízu so Slovákmi: Je ťažké byť Nórom. Hviezdny Haaland to zobral na seba

Rosario v posledných rokoch čelí nárastu násilia spojeného s drogami. V minulom roku dostal podobný výhražný odkaz aj Lionel Messi krátko po tom, ako na obchod v Rosariu patriaci jeho príbuzným zaútočili dvaja strelci.

Di Maria je momentálne s národným tímom v USA, kde sa dnes Argentína predstaví v prípravnom zápase s Kostarikou. S reprezentáciou sa chce bývalý hráč Manchestru United, Realu Madrid, Paríža St. Germain či Juventusu Turín rozlúčiť po letných majstrovstvách Južnej Ameriky, na ktorých bude Argentína obhajovať titul.

Hodnotenie Slovákov v stretnutí proti Nórsku Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Futbalistov reprezentácie sme hodnotili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Ángel di María #argentínska futbalová reprezentácia