Presunúť na hlavný obsah

Mohli sme sa stretávať len na služobkách: Sexovali sme nonstop a napriek tomu nikdy nemal dosť, toto bol dôvod

Sex

Bol ženatý, ja som najskôr nič neplánovala, ale tomu, čo medzi nami vznikalo, sa nedalo zabrániť. Stretávali sme sa len na služobkách, no v sexe ma uháňal ako snáď nikto predtým.

Mohli sme sa stretávať len na služobkách

Nikdy som nechcela mať nič so ženatým mužom, ale osud to zariadil tak, že som sa ocitla v náručí muža, ku ktorému som cítila čoraz viac. Nemohli sme sa oficiálne stretávať a hoci som s tým chcela niekoľko krát skončiť, vždy ma to k nemu zase a zase ťahalo. Stretávali sme sa výsostne počas služobiek a aj keď som sa niekedy cítila skôr ako spoločníčka, vedela som, že z jeho strany ide tiež o niečo viac. 

Čítajte tiež: Títo muži sú najhorší v posteli: Nikdy im nepôjde o vaše potešenie, seba kladú za každých okolností na prvé miesto

Sexovali sme nonstop a napriek tomu nikdy nemal dosť, toto bol dôvod

Musím povedať, že v sexe ma doslova uháňal. Ešte nikdy som nemala muža, ktorý by ho chcel toľko veľa. Bolo to vzrušujúce, vášnivé a príjemný únik od všetkého naokolo. Bol to náš čas, kedy sme dokonale splynuli a cítili jeden druhého, ako keby nik iný okrem nás neexistoval. Nikdy nemal dosť a mne to lichotilo. Časom som sa nad tým začala zamýšľať, napadlo mi, že so ženou to asi nemá tak často ako by chcel – viete, taký ten typický scenár. Ale nebolo to tak. Sexu mali dosť. Až ma to pri počúvaní týchto slov zabolelo. Ste milenka, ale žiarlite na jeho manželku, ako keby bola ona milenka „vášho“ muža. Telenovela. 

Prezradil mi, že práve jeho žena ho v sexe vždy uháňala a že ho to časom prestalo s ňou baviť. Nič iné od nej neočakával, nijak inak si ho nevedela získať. Najskôr ho to bavilo, neskôr otravovalo. To bol dôvod, prečo ho začali silno priťahovať iné ženy, typovo úplne iné ako jeho žena. Vrátane mňa. 

Neprehliadnite: Tieto ženy patria medzi najžiarlivejšie a zároveň sú najčastejšie neverné: Pred kým sa mať na pozore?

Viem, že to nie je muž pre mňa, ale...

Keďže mali spolu dve deti a ja som nemala žiadne, vedela som, že to nebude pre mňa muž na celý život. Že ide len o dočasnú záležitosť. No neviem sa od neho odpútať. Jeho ďalší krok je, že kúpil najnovšie byt v meste, aby sme sa mohli stretávať aj viac a aby ma presvedčil, že mu nejde len o to jedno. Máme tam súkromie a trávime spolu oveľa viac času, čo nás zblížilo ešte oveľa viac.