Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Srbi už vidia u Djokoviča slovenského trénera: Ako reagoval Vajda na otázku o návrate k Novakovi?

Pätnásť rokov oslavoval po boku tenisového velikána Novaka Djokoviča jeho úspechy. Slovenský tréner Marián Vajda doviedol Srba najprv do najlepšej desiatky, potom na post svetovej jednotky a k mnohým grandslamovým titulom.

27.03.2024 14:04
Novak Djokovič a  Marián Vajda Foto:
Novak Djokovič a Marián Vajda sa rozišli pred dvomi rokmi.
debata

Pred dvomi rokmi, začiatkom marca 2022 sa ich cesty rozišli a na miesto Slováka naplno zasadol bývalý chorvátsky šampión Goran Ivaniševič. Po nečakanej stredajšej správe o rozchode Djokoviča s Ivaniševičom obrátili srbské médiá okamžite pozornosť na bývalého kouča: „Vajda a Djokovič znova spolu?“ pýtal sa napríklad srbský Kurir.

Ich presvedčenie o tom, že Slovák sa opäť vráti k svojmu bývalému zverencovi, podnietila aj skutočnosť, že Vajda jej momentálne voľný, keďže vlani na jeseň ukončil spoluprácu s vtedajšou slovenskou jednotkou Alexom Molčanom.

Športwebu sa podarilo osloviť Mariána Vajdu s otázkou, či je reálny jeho návrat na pozíciu trénera aktuálnej svetovej jednotky a držiteľa 24. grandslamových titulov. „Nie, teraz vám nič na to neodpoviem, prepáčte,“ uviedol Vajda.

Djokovič Ivaniševič Čítajte viac Radikálne rozhodnutie Djokoviča. Po Vajdovi vyhodil aj obľúbeného Chorváta

Kurir pripomína slová Molčana, ktoré prezentoval v príspevku na sociálnych sieťach po tom, ako sa jeho cesty so slovenským trénerom rozišli. „Ďakujem za skúsenosť, ktorú ste mne, a celému môjmu tímu poskytli ohľadom našej spolupráce. Otvorili ste mi oči, aby som videl, ako by mal vyzerať profesionálny tenis, a ďakujem, že ste mi umožnili urobiť krok vpred,“ odkázal Vajdovi.

Priaznivci reagujúci na odchod Ivaniševiča vyjadrili jasné posolstvo pre budúcnosť Djokoviča. „Je čas Nole, bolo by úžasné vidieť ho s Vajdom opäť na jednej lodi,“ píše sa v jednom z komentárov. „Djokovič, vieš čo máš robiť. Vráť sa k Vajdovi,“ znelo v ďalšom. Až nasledujúce dni ukážu, či je srbsko-slovenské spojenie po dvoch rokoch reálne.

Stefan, Tara a Jelena. Alebo šťastní Djokovičovi Fotogaléria - 42 fotiek Všetky fotky
Fotografie Novaka Djokoviča a jeho v New Yorku...
debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda