KABELKA – ESENCIA DÁMSKEHO ŠATNÍKA

Modely na každodenné nosenie vyhľadávajú ženy najčastejšie. Ide o praktické kabelky ako do kancelárie, tak aj na voľný čas. Práve preto sú v nekonečnej obľube kabelky v neutrálnych farbách, ktoré nie je náročné kombinovať aj
s najbežnejším šatníkom.

 

Dostatočne priestranná a tiež pohodlná na nosenie

Väčšinou tieto modely mávajú úchop do ruky aj popruh na crossbody nosenia. Pokiaľ ale preferujete menšie kabelky, určite zvoľte kompaktnejší crossbody model, alebo mestskú ľadvinku, ktorú znosíte ako okolo pása, tak krížom.

Kancelársky look a bussy pracovné schôdzky

Pre ženy s týmto pracovným zameraním prídu vhod elegantné kufríkové modely, alebo menšie kabelky do ruky. Neutrálne krémové, béžové či pastelové odtiene sú na jar perfektnou voľbou. Aktuálna kolekcia DEICHMANN ponúka business kabelky v minimalistickom štýle, aj kúsky s efektným zdobením.

Voľnočasové a športové aktivity

Jarné počasie priam nabáda k prechádzkam a k objavovaniu nových miest. Avšak na výlety sa skôr než kabelka hodí praktický batoh. U DEICHMANNa nájdete ležérne batohy na výlety, outdoorové batohy do prírody aj dizajnové kúsky na prechádzky mestom.

Párty, rande a oslavy

Staviť môžete na menšiu kabelku do ruky, alebo cez rameno, v prípade večerných udalostí na listovú kabelku. V aktuálnej kolekcii DEICHMANN si môžete vybrať z jednoduchých elegantných modelov aj z atraktívnych kabeliek s výrazným prešívaním, či s kamienkami.

Zdroj: Mária H.