Poker, ruleta, Blackjack i bohatá ponuka výherných automatov. To všetko nájdeš v kasíne. Vedel si však, že na to, aby si si zahral niektoré z uvedených hier, nemusíš nikam chodiť? Online kasína sú na vzostupe a ty si vďaka nim môžeš zahrať odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

V online kasíne nájdeš toľko hier, že zahrať si každú jednu snáď ani nie je možné. Výhodou však je, že takmer všetky si môžeš vyskúšať bez vkladu - len tak, pre zábavu. Alebo môžeš možnosť demo hrania využiť na to, aby si zistil, ktorá hra ti vyhovuje najviac a tú si zahráš neskôr aj o peniaze.

V dnešnom článku predstavíme najobľúbenejšie hry, ktoré nájdeš aj na ifortuna.sk - v jednom z najväčších certifikovaných online kasín na Slovensku.

Výherné automaty s nadčasovou grafikou a zaujímavými výhrami

Desiatky obľúbených bubnových hier lákajú na krásnu tematickú grafiku a množstvo výherných variácií. Samozrejme, medzi TOP patria automaty s ovocím, avšak čoraz viac sú vyhľadávané aj hracie automaty s akoby rozprávkovými príbehmi či športovým prostredím. Ponor sa do sveta mystických zvierat, duchov, čarodejníkov, bájnych bohov či faraónov.

Vyber si hru, ktorá najviac zodpovedá tvojim preferenciám z pohľadu pravdepodobnosti výhry a jej výšky. Pri každej hre sú uvedené jej charakteristiky ako volatilita, počet valcov, počet línií, minimálna a maximálna stávka, maximálna možná výhra aj prípadné bonusové výhry. Vďaka demo hre si môžeš automat vyskúšať bez potreby vkladu.

Ruleta je hra, ktorú hrávame už od detstva

Vsadiť si na obľúbené čísla či farbu, zatočiť ruletou a čakať v napätí, či padne to správne číslo – toto je pocit, ktorí mnohí poznajú už od detstva. Ruleta totiž bola a je stále mimoriadne obľúbenou spoločenskou hrou. Hru s fiktívnymi peniazmi sme však postupom času vymenili za reálnu ruletu. Tá bola súčasťou nielen kasín, ale aj niektorých barov či herní, podobne ako výherné automaty. Je preto úplne prirodzené, že ruleta patrí medzi najobľúbenejšie hry aj v online kasíne. Vo svete existujú dva hlavné typy rulety – francúzsky a americký. Vo všeobecnosti je možné povedať, že výhodnejšia je francúzska ruleta s jednou nulou na hracom poli, pretože šanca na výhru je v nej vyššia ako v americkej.

V online kasíne na ifortuna.sk nájdeš hneď niekoľko variantov rulety. Zahrať si môžeš úplne klasickú, ktorú pozná väčšina z nás, ale napríklad aj Diamond Bet Ruletu s dodatočným políčkom diamantu, ktoré umožňuje vyhrať až 100-násobok vkladu. Zaujímavou je tiež Spread-Bet Ruleta, ktorá má okrem klasického vonkajšieho kolesa aj vnútorné koleso a ich kombináciou je možné získať výhru až do 400-násobku vkladu.

Zahráš si poker aj Blackjack

V kasínach je možné zahrať si rôzne kartové hry. Žiadne však nie sú populárnejšie ako poker či Blackjack. Nie je tak žiadnym prekvapením, že sú tiež pevnou súčasťou bohatej ponuky online kasín. Ak si začiatočník, určite oceníš, že aj tie si môžeš zahrať skúšobne bez vkladu a rizika prehry peňazí. Takýto tréning ti môže pomôcť. Faktom je, že podobne ako pri iných hrách, na výhru potrebuješ dávku šťastia. Okrem toho však aj zručnosti, skúsenosti a pevné nervy. Ak to všetko v sebe máš, tvoja šanca na výhru sa zvyšuje.

Využi možnosť zúčastniť sa online turnajov

Ako hráč na ifortuna.sk máš možnosť porovnať svoje schopnosti s ďalšími hráčmi v online turnajoch a hrať každý týždeň o časť z výhry v celkovej hodnote až 100 000 eur. Táto príležitosť ti dáva jedinečnú šancu vyhrať okrem peňazí aj voľné točenia (free spiny) pri hre proti iným reálnym hráčom a nie automatom. Na rozdiel od klasických kamenných kasín, v online kasíne nemusíš vedieť zachovať „poker face.“ V pohodlí domova či počas dovolenky na brehu mora s drinkom v ruke ťa nikto nevidí, nikto ťa nedokáže prečítať, neprezradíš sa emóciami z dobrých alebo naopak nie práve najlepších kariet.

Hrať môžeš o denné aj týždenné výhry. Zapoj sa do viacerých a zvýš svoju šancu na výhru. Online kasíno je priestor s nekonečnými možnosťami zábavy aj zaujímavých výhier. Samozrejme, hraj len od 18 rokov a nezabúdaj si vždy určiť maximálnu sumu peňazí, s ktorou si ochotný hrať. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a vzniku závislosti. Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov.

Tagy: