Herečka Anne Hathaway priznala srdcervúce tajomstvo. Počas vystúpenia zažila niečo, čo by zlomilo nejednu ženu

Dana Kleinová

Foto: Profimedia

Obľúbená herečka priznala trápenie, o ktorom nik nevedel. Počas divadelného vystúpenia zažila niečo, čo by zlomilo nejednu ženu.

Článok pokračuje pod videom ↓

41-ročná herečka Anne Hathaway poskytla rozhovor pre Vanity Fair, v ktorom prezradila, že v roku 2015 utrpela potrat. V tom čase pritom stvárňovala tehotnú postavu v divadelnej hre Grounded a každý deň počas niekoľkých týždňov musela zažívať hraný pôrod. Bolo to pre ňu náročné obdobie a až neskôr sa rozhodla, že chce o téme potratov hovoriť.

Foto: Profimedia

Prekonala potrat

V roku 2015 Anne Hathaway žiarila na Broadwayi v hre, kde stvárňovala tehotnú pilotku. Ona sama bola v tom čase prvýkrát tehotná, no jej tehotenstvo náhle skončilo potratom. „Prvýkrát mi to nevyšlo. Hrala som divadlo a každú noc som musela rodiť na javisku,“ prezradila Anne na margo prvého tehotenstva a dodala: „Je naozaj také ťažké niečo tak veľmi chcieť a rozmýšľať, či ste spravili niečo zle.“ 

Anne sa preto rozhodla povedať pravdu svojim priateľom, keď ju prišli navštíviť do zákulisia. „Bolo príliš ťažké udržať to v sebe, keď som na pódiu predstierala, že všetko je v poriadku,“ vysvetlila herečka.

Po tom, ako utrpela svoj potrat, Anne povedala, že bola ohromená, keď zistila, aké bežné sú potraty. Zistila tiež, že mnohé z jej kamarátok mali podobné skúsenosti. „Pomyslel som si, kde sú tieto informácie? Prečo sa cítime tak zbytočne izolované? Toto je dôvod, prečo je to také škodlivé. Tak som sa rozhodla, že o tom budem hovoriť,“ prezradila herečka.

Dočkala sa vytúženého syna

Najnovšie články