Denník N

Žiadne superhviezdy. Sieťky trhajú Zach a Sam

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Za všetkým je tvrdá práca. Prepíše Juraj Slafkovský polstoročný rekord v Montreale a prečo si tak rozumie v jednom útoku s Nickom Suzukim?

Čo urobilo zo Zacha Hymana v Edmontone 50-gólového strelca a je najlepším podpisom voľného hráča v poslednej dekáde?

Prekoná 50-gólový Sam Reinhart aj Bureho rekordy na Floride a prečo je pre Panthers dôležitý nielen ako strelec? Budú v tohtoročnom play-off hlavným faktorom brankári a doplatia práve na toto Toronto a Philadelphia?

Aký význam malo posadenie kapitána Seana Couturiera na tribúnu a nepokazil tým John Tortorella náladu v šatni Flyers? Je Colorado najlepším tímom na západe a čo stojí za MacKinnonovou 34-zápasovou bodovou šnúrou na domácom ľade? A prečo bude Nashville ťažkým súperom pre hocikoho v play-off?

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hokej

NHL

Off the Ice

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie