Medzi Trnavou a Ružindolom sa čelne zrazili autá
1 min. čítania
26.3.2024 13:34
1 min. čítania

Medzi Trnavou a Ružindolom sa čelne zrazili autá

Uložiť článok
Na mieste nehody zasahoval aj záchranársky vrtuľník. Cestu medzi Trnavou a Ružindolom úplne uzavreli.

TRNAVA/RUŽINDOL: V utorok krátko pred obedom sa čelne zrazili osobné autá na ceste medzi Trnavou a Ružindolom. „Zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník,“ informovala krajská polícia na sociálnej sieti v utorok popoludní.

„Podľa prvotných informácií sa mal 30-ročný vodič auta BMW, z doposiaľ nezistených príčin, čelne zraziť s oproti idúcim autom Nissan. Po náraze skončilo BMW mimo cestu prevrátené na bok,“ priblížili policajti.

Doplnili, že mladý vodič mal pri nehode mal utrpieť vážne zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do nemocnice. „Vodičku Nissanu, jej spolujazdkyňu a maličké dieťa si do starostlivosti prevzali pozemní záchranári,“ doplnili strážcovia zákona.

Tí aktuálne vyšetrujú okolnosti, za ktorých došlo k nehode. „Ani jeden z vodičov nebol schopný vykonať dychovú skúšku. To, či mohol byť niektorý z nich pod vplyvom alkoholu, budú preto zisťovať z odobratých vzoriek krvi,“ uviedli ďalej policajti.

Cestu z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov museli úplne uzavrieť. „Upozorňujeme vodičov, aby jazdili zodpovedne a zbytočne neriskovali ani suchých cestách. To najdôležitejšie je prísť do cieľa živý a zdravý, nie prísť o pár minút skôr,“ uzavreli strážcovia zákona.

3fotky v galérii Následky čelnej zrážky áut pri Trnave Zdroj: FB Polícia SR - Trnavský kraj
3fotky v galérii Následky čelnej zrážky áut pri Trnave Zdroj: FB Polícia SR - Trnavský kraj
ČÍTAJTE VIAC O TÉME:
Dopravné nehody
Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.