Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Skupina THE PRETTY RECKLESS potvrdená ako predskokan AC/DC

  • AH

Naživo v Bratislave, 21. júla, vo Vajnoroch na starom letisku!

Táto správa by mala ešte viac zvýšiť očakávania nadchádzajúceho europského turné AC/DC’s "POWER UP”. Úspešná americká rocková skupina THE PRETTY RECKLESS bola totiž potvrdená ako predskokan a sľubuje nažhavenie tisícok fanúšikov na koncert AC/DC v Bratislave!

Americká rocková skupina pod vedením modelky a herečky Taylor Momsen, založená v roku 2009, už dávno napísala svoj vlastný úspešný príbeh: Viac ako pol miliardy streamov, 2 milióny predaných albumov a prvé miesto na štvrtom a poslednom albume "Death by Rock and Roll" v 6 rôznych amerických hitparádach - to je viac než úctyhodný rekord newyorských alternatívnych rockerov.

Niet sa čo čudovať, že THE PRETTY RECKLESS sú žiadaní nie len u svojich fanúšikov , ale aj u kolegov hudobníkov - práve minulý rok absolvovali turné s FOO FIGHTERS! Teraz, spolu s AC/DC, a ich "POWER UP" pre senzáciu turné roku 2024!

‘POWER UP’ bude prvým turné AC/DC v Európe po 8 rokoch a uvidíte ich vystupovať na niektorých z najväčších štadiónov na celom kontinente. AC/DC sa 21. júla zastavia aj v Bratislave (Vajnory - Staré letisko)!

Vstupenky sú dostupné na www.eventim.sk , www.oeticket.com , www.ticketportal.sk a na oficiálnych miestach predpredaja.

Odporúčame