neprihlásený Sobota, 27. apríla 2024, dnes má meniny Jaroslav
Kingston uviedol SSD pre extrémne teploty

Značky: SSD

DSL.sk, 25.3.2024


Spoločnosť Kingston, jeden z najväčších výrobcov flashových diskov, aktuálne predstavila nový modelový rad SSD diskov Kingston i-Temp, priemyselných SSD určených pre použitie v tých najnáročnejších tepelných podmienkach.

SSD podľa oznámenia fungujú pri teplotách od -40 do 85 stupňov Celzia.

Podľa výrobcu sú určené napríklad pre použitie v rozličných aj vonkajších predajných kioskoch, v robotoch, vo vojenských a poľnohospodárskych aplikáciách.

SSD sú formátu 2.5" SSD aj M.2 2280, v prípade M.2 modelov majú ale tiež SATA rozhranie a nie rýchle NVMe PCI Express rozhranie.

Modelový rad bude k dispozícii v kapacitách od 128 GB do 1 TB. 2.5" model bude dostupný v kapacitách 256 GB, 512 GB a 1 TB, výrobca pre tento model udáva maximálnu sekvenčnú rýchlosť čítania 550 MB/s a zápisu 500 MB/s. Udávaný maximálny výkon pri prístupe k malým blokom na náhodných pozíciách je 85-tisíc IO/s pri čítaní a 65-tisíc IO/s pri zápise.

SSD používajú TLC flash pamäť a nemajú vyššiu životnosť v podobe množstva zapísateľných dát ako bežné SSD, 256 GB model má udávanú životnosť 160 TBW, 512 GB model 360 TBW a 1 TB model 600 TBW.

Na SSD bude poskytovaná obmedzená 5-ročná záruka.


      Zdieľaj na Twitteri



Najnovšie články:

Operačný systém Proxmox pre virtualizáciu vydaný v novej verzii 8.2
České železnice idú testovať WiFi vo vlakoch cez satelitný Starlink
V bezplatnom DVB-T bude počas MS v hokeji aj Joj Šport
NASA komunikovala laserom na stovky miliónov km rýchlosťou 25 Mbps
Let vesmírneho Boeingu by sa už mal uskutočniť, o menej ako dva týždne


inzercia



Diskusia:
                               
 

"...bude poskytovaná obmedzená 5-ročná záruka..."
To ako istý výrobca obuvi na východe Slovenska síce na svoju obuv poskytuje akože 2-ročnú záruku, ale už po 1 roku prakticky nič nevyreklamujete, lebo majú tam takého mantinela, a na webe len samé falošné lichôtky. Topánky absolútne nevhodné do mokrého prostredia, vôbec nie na zimné odmäky či čľapkanice, za rok nosenia im výrazne ubúda "kvalita", párajú sa nite ako je koža šitá, odlepujú sa podrážky ktoré dovtedy spoľahlivo zoderiete, dokonca sa prelomia, začínajú premokať a to na ne ročne miniete litre impregnačného spreja. "Výrobca" nebol ochotný uznať vlastne nič. Zničil som do 2 rokov už takto 2-páry ich obuvi a nie a nie si priznať že sú absolútne nekvalitný a nie sa siliť, že majú 50-ročnú tradíciu. A vraj púštne armádne topánky... Celé zle.
Ešteže KINGSTON dával na RAM 10 rokov záruku.
Odpovedať Známka: 4.0 Hodnotiť:
 

preboha ved ty si kazisvet!
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

Takže púštne armádne topánky sú absolútne nevhodné do mokrého prostredia, vôbec nie na zimné odmäky či čľapkanice? Veď to skoro znie, ako keby zákazník priekazne dostatočne neprofitoval!
Odpovedať Známka: 5.7 Hodnotiť:
 

Ziskal si skusenost, 2x nebolo dobre, treti krat to neskusaj a kup si topanky od ineho vyrobcu.
Ber to ako informaciu, nie dovod na frustraciu. Nic v zivote nie je dokonale, ani odvetravanie kiosku v Kuala Lumpur spolu s udrziavanim nizsej vlhkosti vzduchu.
Odpovedať Hodnotiť:
 

ale chlapec ma pravdu ... ked chces dnes topanky do snehovej clapkanice po odmaku, pomozu ti jedine snehure alebo gumaky !!!

pretoze nech si kupis COKOLVEK bars aj za 500 € kde bude cervenym, 72-jkou a boldom zvyraznene ze su do clapkanice, aj tak okamzite (pripadne az za dva okamziky) do toho zacne zatekat a ponozky su totalne mokre ...
Odpovedať Hodnotiť:
 

Skús kupovať aj inde ako v predraženom značkovom obchode za 500 €. Vodu zvládne každá športová trekingová topánka s Goretex a kľudne môže byť za 100-200 €.
Odpovedať Známka: 6.0 Hodnotiť:
 

Uvedené topánky sú pomerne vysoké a celkom pekné. A to je asi tak všetko. Ani zďaleka nestáli 500 Eur, ale ani zadarmo neboli. Jasné, majú Goretex, Vibram a čo ja viem čo všetko, protišmykovú podrážku na ktorej sa dozaista v lese prizabijete, na mokrých kameňoch určite. Topánky nosím denne a pravidelne aj na nenáročnú, hoc aj 10 hodinovú turistiku. Výrobca zavádzajúco deklaruje ich celoročné použitie a vraj pre silové zložky. No keď ich ja, amatér, zničím behom 1 a pol roka, nechápem či majú tie "silové" zložky nohy vyložené na stoličkách, alebo čo v nich alebo s nimi robia. Tu ide o to, ako hyenisticky sa ku mne výrobca-predajca zachoval! Na webe majú len samé chválospevy a pritom moje skúsenosti a poznatky odmietli uverejniť úplne... a pritom mám opačné a priam zlé skúsenosti. Ja ich aj nosím a používam, nechodím v nich po lúke na prechádzky. O to viac ma mrzí, že slovenský výrobca...
Odpovedať Hodnotiť:
 

A možno v nich práve naopak silové zložky priekazne vedia správne chodiť.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Aj...
aj k tomuto sa znížil ten "ich" pracovník vybavujúci reklamácie, že mám niečo s nohami.
Reku čo asi, že s nimi chodím? A následne som mu zaslal ďalšie foto, asi pre nich nelichotivé...
Odpovedať Hodnotiť:
 

Takze po roku odidu, kupis si znovu tie iste. Tie odisli tiez. Kup ich 3x, to uz isto budu dobre. Uz si si smolu vycerpal.
Odpovedať Hodnotiť:
 

Model sa vola Kingston A400, po roku ma health tak 90% a ked sa dobre vyspinka, tak dosahuje sekvencne rychlosti 4200 RPM HDD.
Ale nie vzdy sa mu to dari
Odpovedať Hodnotiť:
 

hmn.. rozmyslam ale, ze kde si mohol natrafit na zimne odmeky a clapkanice
(vsak tu,
ak raz za 3 ~ 4 roky nasnezi kus viac jako zopar, velmi malo cm snehu, a vydrzi dlhsie jako 1 ~ 2 ~ 3 dni, tak to uz je neco ozaj vynimocne )
Odpovedať Hodnotiť:
 

toto bude nejaky provokater - kupovat si pustne topanky do snehu a clapkanice s tym, ze ked sa premocia, tak si kupi dalsie take iste...
Odpovedať Známka: 5.0 Hodnotiť:
 

> To ako istý výrobca obuvi na východe Slovenska

Mne stačilo spáliť sa raz. Ale keby som pred tým problémom stál znova, tak základná rada je: nájsť si znalca sám. Lebo toho, ktorého ochotne poradí predajca, toho si nie že vybral, ale _zriadil_ sám.
Odpovedať Hodnotiť:

Pridať komentár