Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz cinemax plan premier.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: cine-max.sk - koláž NitraDen.sk
23. marca 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Program CINEMAX Nitra apríl 2024: Aké novinky nás čakajú? Toto je plán premiér filmov

Pripravte sa na vzrušujúci mesiac plný filmových premiér. CINEMAX predstavuje svoj aprílový program, ktorý zaručene zaujme všetkých filmových nadšencov. Či už preferujete napätie, komédiu alebo emocionálne zážitky, tento mesiac bude mať niečo pre každého z vás.

Pripravte si popcorn a pohodlne sa usaďte, pretože CINEMAX prináša v apríli široký výber filmových premiér, ktoré vás určite zaujmú.

DOMÁCE PRÍŠERKY, premiéra 4. apríla 2024

Táto animovaná snímka prináša na plátna mix žánrov ako animovaný, dobrodružný, rodinný. Vhodná je pritom pre divákov od 7 rokov a na plátna prichádza so slovenským dabingom.

Vedeli ste, že vo vašom dome žije niekto bez toho, aby ste ho videli? Elfinovia sú malé chlpaté príšerky, ktoré udržiavajú v každom dome pokoj a harmóniu. Ich úlohou je premeniť váš dom na domov. Finnick nie je ako všetci ostatní Elfinovia. Zdá sa, že z každého, kto sa nasťahuje do jeho domu, si len robí žarty a snaží sa ich z domu vyhnať.

Všetko sa ale zmení, keď do domu príde Christine s jej rodinou, ktorá Finnicka odhalí. Keď sa ale v meste začnú diať čudné veci, Finnick a Christine, ktorí sú tak odlišní, sa budú musieť spojiť a spolupracovať, aby vyriešili všetky záhady a zachránili mesto!

Cinemax domace priserky.png
Foto: cine-max.sk

SMRŠŤ, premiéra filmu 4. apríla 2024

Slovenský mysteriózny triler upúta divákov na plátnach hneď zo začiatku mesiaca. Film je vhodný pre divákov od 15 rokov, ktorý ho uvidia v originálnej jazykovej verzii.

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah.

Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou. Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu.

Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na konci ktorého boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje.

Cinemax smrst.png
Foto: cine-max.sk

PRVÉ ZNAMENIE: PRICHÁDZA SATAN!, premiéra filmu 11. apríla 2024

Originálny názov tohto hororového filmu je The first omen. Film je vhodný pre divákov od 18 rokov, ktorý ho uvidia v originálnej jazykovej verzii so slovenskými titulkami.

Keď mladú Američanku pošlú do Ríma, aby slúžila Cirkvi, stretne sa s temnotou, ktorá ju prinúti spochybniť vlastnú vieru, a odhalí desivé sprisahanie, ktoré, ako dúfa, prinesie zrod vteleného zla.

Cinemax prve znamenie prichadza satan.png
Foto: cine-max.sk

SPIACI ÚČET, premiéra filmu 18. apríla 2024

Opäť slovenská dráma, ktorú diváci v kinách uvidia s vekovým obmedzením, a to od 12 rokov. Jazyková verzia filmu je originálna, teda slovenská.

Problémy mladých manželov môže vyriešiť nečakane objavené dedičstvo. Pátrajú po jeho podozrivom pôvode a odkrývajú temné tajomstvo starých rodičov. Pokušenie zbohatnúť je veľké. Vezmú na seba s dedičstvom aj vinu, ktorá mala zostať utajená?

Cinemax spiaci asa et.png
Foto: cine-max.sk

AKO ZACHRÁNIŤ DRAKA, premiéra filmu 18. apríla 2024

Animovaný film je prístupný pre divákov bez vekového obmedzenia. Pochádza od tvorcov zo Španielska a Číny a diváci ho uvidia v slovenčine.

V starovekej Číne boli draci a ľudia priateľmi, ale ľudská chamtivosť ukončila ich spojenectvo a tieto čarovné stvorenia sa stali korisťou. Posledného z nich teraz drží v zajatí krutý cisár.

Jedného dňa drakovi prinesie jedlo malá sirota menom Ping a čoskoro sa ukáže, že ona je tou vyvolenou, ktorá jediná ho môže zachrániť. Títo nepravdepodobní spojenci sa musia naučiť pomáhať si a chápať jeden druhého.

Na ich ceste za slobodou ich prenasleduje zlý čarodejník a lovec drakov. Aby prežili a Ping splnila svoje poslanie, musí nájsť odvahu a magickú silu, o ktorej doteraz nevedela. Už nemôže byť tým bojazlivým, plachým sirotou, akým bývala kedysi. Teraz je skutočnou hrdinkou, ktorá musí zachrániť draka.

Cinemax ako zachranit draka.png
Foto: cine-max.sk

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X