Úvod Zariadenia Vyskúšaj si špičkové funkcie najnovšej série Galaxy S24 vďaka aplikácii Try Galaxy

Vyskúšaj si špičkové funkcie najnovšej série Galaxy S24 vďaka aplikácii Try Galaxy

Nový Galaxy S24 môžeš vyskúšať aj bez telefónu. Takto jednoducho!

0
Try Galaxy

Éra mobilnej umelej inteligencie je tu, milovníci technologických noviniek ju môžu vďaka najnovším telefónom a ďalším zariadeniam využívať naplno. Teraz ju však môže otestovať každý a nemusí mať poruke ani najnovšie zariadenie. Prevratné funkcie a simuláciu prostredia najmodernejšej série Galaxy S24 si môžu vyskúšať aj majitelia starších modelov Samsung a trebárs aj používatelia iPhonov. Stačí si stiahnuť aplikáciu Try Galaxy.

Aplikácia Try Galaxy vznikla pôvodne pre používateľov operačného systému iOS, teraz je však k dispozícii všetkým majiteľom Androidov, teda aj pre staršie modely Samsung Galaxy. Najnovšie funkcie série Galaxy S24 a rozhranie One UI 6.1 si tak môže vyskúšať skoro každý. Obľúbená aplikácia Try Galaxy ti umožní zoznámiť sa s funkciami a aplikáciami, ktoré má pod palcom pokroková umelá inteligencia. Ak si ju nainštaluješ, krátke demonštračné videá ti predstavia všetko, čo s ňou dokážeš. Tu je prehľad najobľúbenejších funkcií:

Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung
  • Live Translate: Máš obavu, že sa stratíš v cudzine, lebo dôkladne neovládaš jazyk krajiny, do ktorej cestuješ? S touto funkciu si za vodou. Umelá inteligencia preloží tvoj telefonát a textové správy v reálnom čase, priamo v telefóne. Dohodneš sa s taxikárom aj na recepcii hotela, aj keď sa v úplne cudzom jazyku dokážeš len pozdraviť. V súčasnej dobe systém podporuje 13 svetových jazykov.
Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung
  • Note Assist: Ak si rád píšeš poznámky, táto funkcia ťa dostane. Umelá inteligencia z nich vyhotoví zhrnutie a prehľadne ti ich usporiada. Okrem toho zvláda funkcie automatické formátovanie, kontrolu pravopisu aj preklad.
  • Chat Assist: Táto funkcia dokáže upraviť jazykový štýl ľubovoľnej textovej správy podľa toho, na aký účel je určená, od formálneho úradného jazyka až po hovorovú konverzáciu. Týmto spôsobom je možné napríklad vylepšiť zápis z porady pre šéfa, prípadne sa porozprávať v jazyku, ktorý ovládaš len čiastočne.
Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung
  • Circle to Search with Google: Predstav si, že pri „scrollovaní“ narazíš na fotografiu neodolateľnej pláže. Tvoj telefón ti vďaka jednoduchému zakrúžkovaniu zistí presne, o akú pláž ide, kde sa nachádza a ako sa na ňu dostaneš. Môže za to inovatívny systém vyhľadávania založený na gestách. Ide o úplne nový spôsob, akým na internete zisťovať informácie – stačí dlho stlačiť domovské tlačidlo a na displeji môžeš čokoľvek zakrúžkovať, zvýrazniť, pripísať poznámku alebo kdekoľvek kliknúť. Okamžite získaš výsledky inteligentného vyhľadávania. Hľadáš najlepšiu reštauráciu vo svojom okolí alebo program hudobného festivalu? Stačí sa opýtať. Umožní ti to generatívna umelá inteligencia a možno ti pritom zoberie dych.
Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung

Dokonalé fotografie a videá

Aplikácia Try Galaxy ti predvedie aj špičkové fotografické nástroje, ktoré sú doménou najnovšej série Galaxy S24. Mať dokonalú selfie alebo fotky, ktoré ťa odlíšia od kamošov je viac než „cool“. A čo tak vymazať tvojho bývalého alebo tvoju bývalú zo spoločnej fotografie? Aplikácia to zvládne vďaka funkcii Generative Edit. Umelá inteligencia dokáže narovnať krivo vyfotografovaný záber alebo navrhnúť optimálne úpravy pre každú fotografiu zvlášť vďaka funkcii Edit Suggestion.Nástroj Erase Reflection automaticky odstráni nechcené tiene a odrazy svetla. Aplikácia Try Galaxy ťa dostane aj skvelým portrétovým režimom a pomocou funkcie Nightography Zoom si otestuješ fotografovanie v maximálnej kvalite aj vo veľmi slabom svetle. Zistíš, že dokážeš nakrúcať neroztrasené videá v rýchlom pohybe pomocou stabilizačnej funkcie Super Steady.

V aplikácii Try Galaxy si môžeš vyskúšať aj nové grafické motívy alebo obrázky na pozadí, ktoré sú dostupné majiteľom Galaxy S24 Ultra. Ako bonus sú na stiahnutie tri typy umeleckých tapiet, ktoré môžu zdobiť tvoj displej.

Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung

Jedna galaxia vďaka ekosystému Galaxy

Aj keď je aplikácia Try Galaxy len ochutnávkou prostredia najnovšej série od Samsungu, o Galaxy je známe, že sa výborne páruje. Samozrejmosťou je prepojenie všetkých Samsung zariadení v rámci ekosystému. Majitelia najnovších modelov získajú možnosť zdieľania súborov, hudby alebo prehľadné zobrazenie zdravotných údajov v aplikácii Samsung Health.

Vďaka Try Galaxy zistíš, aké je to žiť a tvoriť v jednej galaxii, v ktorej všetko spolu bez problémov komunikuje a prepája sa. Tí, ktorých zaujímajú najnovšie skladacie telefóny ocenia videoprezentácie modelov Galaxy Z Flip5 a Z Fold5. Na iOS je dokonca možné si vyskúšať, aké to je mať v ruke Z Fold5 – potrebuješ k tomu 2 telefóny, ktoré priložíš k sebe a simuluješ tak veľkosť vnútorného displeja najštýlovejšej skladačky od Samsungu.

Pridaj sa a otestuj Try Galaxy na svojom telefóne. Naskenuj QR kód a zaži novú éru Galaxy AI.

Try Galaxy S24
Zdroj: Samsung