Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

“Nahé” modelky na Módnych dňoch: Hore aj dole IBA čierna páska… Budete krútiť hlavou!

Redaktor a herec Thomas Puskailer Zobraziť galériu (4)
Redaktor a herec Thomas Puskailer (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Minulý týždeň v New Yorku prebiehal prestížny Fashion Week. Ide o najväčší sviatok módy, ktorý si nenechajú ujsť ani tie najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu. A na prehliadke módneho návrhára Joela Alvareza sa im naskytol skutočne bizarný pohľad. Nahé modelky boli olepené iba čiernou páskou!

New York Fashion Week je jednou z najvýznamnejších udalostí v oblasti módy, ktorá sa na Manhattane koná štyrikrát ročne. Aj minulý týždeň od 9. do 11. februára dizajnéri za veľkou mlákou predstavovali svoje najnovšie modely. Prítomné boli, už tradične, aj tie najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu... A stali sa svedkami aj skutočne bizarnej prehliadky. 

Módny návrhár Joel Alvarez sa totiž rozhodol, že na svoju najnovšiu kolekciu nepoužije látku, ale... čiernu lepiacu pásku! Modelky sa tak po móle prechádzali úplne nahé a tie najintímnejšie partie mali prekryté len tmavou "izolepou". Rôzne poprepletaná páska vytvárala na telách manekýnok zajímavé "obrazce", no o oblečení by sa v tomto prípade dalo hovoriť len ťažko. Veď pozrite sami! 

“Nahé” modelky na Módnych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

“Nahé” modelky na Módnych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: New York Fashion Week
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu