Neskonalá tragédia pre celú klub i ligu: Súper Plzne oznámil príšernú správu

Zosnulý generálny riaditeľ futbalového klubu ACF Fiorentina Joe BaroneZosnulý generálny riaditeľ futbalového klubu ACF Fiorentina Joe Barone Zdroj: SITA/AP/LaPresse/Massimo Paolone

FLORENCIA - Generálny riaditeľ futbalového klubu ACF Fiorentina Joe Barone, ktorého v nedeľu postihla zástava srdca, dnes v nemocnici zomrel.

Správu oznámili zástupcovia talianskeho klubu, za ktorý hrá český stredopoliar Antonín Barák. Barone by v stredu oslávil 58. narodeniny.

"S hlbokým zármutkom a nesmiernym smútkom Fiorentina potvrdzuje stratu jedného zo svojich predstaviteľov, osobnosti, ktorá ovplyvnila nedávnu históriu klubu a na ktorú nikdy nezabudneme," uviedla v oficiálnom vyhlásení Fiorentina, ktorá sa vo štvrťfinále Konferenčnej ligy stretne s Plzňou.

Barone utrpel zástavu srdca v nedeľu popoludní v tímovom hoteli niekoľko hodín pred zápasom Fiorentiny proti Atalante v Bergame. Vrtuľníkom bol prepravený do Milána, kde bol hospitalizovaný na kardiologickej jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici San Raffaele.

Viac o téme: ACF Fiorentina Joe Barone
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy