Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiéra filmu Smršť: Maštalírova manželka ako DRSNÁ KOČKA a Tormová v SEXI MINI!

Premiéra filmu Smršť Zobraziť galériu (4)
Premiéra filmu Smršť (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok večer sa v bratislavskom nákupnom centre na nábreží Dunaja konala veľkolepá premiéra filmu Smršť. Psychologický triler do kina prilákal množstvo celebritných hostí, no zúčastnili sa aj samotní tvorcovia. Pozrite sa s nami, ako to tam vyzeralo!

lavné úlohy v spomínanom počine stvárnili Aňa Geislerová a Tomáš Maštalír. Kým herečka prišla v spoločnosti svojich kolegov, po boku uznávaného slovenského umelca sa objavila jeho manželka - Kristína Maštalírová. A hneď z príchodu na seba upútala veľkú pozornosť.

Premiéra filmu Smršť: Maštalírova manželka ako DRSNÁ KOČKA a Tormová v SEXI MINI! (Zdroj: Ján Zemiar)

S Tomášom prišli "ruka v ruke" ako čerství zaľúbenci. Aj napriek tomu, že Kristína je dvojnásobnou mamičkou, pôsobila ako dievčatko. Jej vizáž bola absolútne dokonalá a na mladíckom looku jej pridal aj outfit, v ktorom pripomínala rebelskú školáčku. 

Tak trošku "drsne" vyzerala i bývalá moderátorka Lucia Forman Habancová. Pôvabná blondínka sa nahodila do džínsov a bielej blúzky, tie však doplnila koženou bundou a kanadami, čo ako celok pôsobilo absolútne štýlovo. 

Lucia Forman Habancová
Zobraziť galériu (4)
Lucia Forman Habancová  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a za zmienku rozhodne stojí aj outfit Kristíny Tormovej. Atraktívna blondínka stavila na ženskosť a v spoločnosti sa predviedla v červených ultra-mini šatách ku ktorým doladila rúž v rovnakej farbe. Kristína tak predviedla svoje krásne nohy a navyše aj početné tetovania na rukách. Vyzerala skutočne perfektne! 

Zábery Tomáša Maštalíra s jeho manželkou, outfit Kritíny Tormovej a aj všetky fotografie z premiéry filmu Smršť si môžete pozrieť v našej galérii: 

Galéria: Premiéra filmu Smršť

 

Viac o téme: Tomáš MaštalírLucia Forman HabancováSmršťKristína TormováKristína Maštalírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu