Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRÁMA u Hanychovej: Ona v Paríži, dcéru nechala doma... Soukup k nej poslal POLÍCIU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram AH)

PRAHA/BRNO - Z veľkej lásky, ktorá rýchlo zahorela, je dnes obrovská nenávisť. Reč je o Agáte Hanychovej (38) a mediálnom magnátovi Jaromírovi Soukupovi (54). Dvojica má spolu dcérku Rozárku, o ktorú sa aktuálne súdi... A práve kvôli nej majiteľ TV Barrandov poslal cez víkend k svojej ex domov políciu. Toto je dôvod!

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta Hanychová so svojím aktuálnym manželom, synom Kryšpínom a dcérou Miou v piatok odleteli na predĺžený víkend do Paríža. Relax a zábavu si však rodinka v hlavnom meste Francúzska neužila. Akonáhle sa totiž o výlete dozvedel tmavovláskin ex Jaromár Soukup, rozhodol sa urobiť humbuk. Zaujímalo ho totiž, s kým zostala ich spoločná dcérka Rozárka. 

„Matke mojej dcéry som začal písať a pýtať sa, kto sa o naše dievčatko stará. Bohužiaľ, vôbec nereagovala a ja som dlhšie ako 24 hodín netušil, kto práve zodpovedá za jej bezpečnosť. Na radu svojho právnika som sa jeho prostredníctvom obrátil na políciu. Tá ma následne informovala, že zistila, kde sa Rozárka nachádza a ide poslať hliadku pre overenie týchto informácií,“ povedal Blesku Soukup. 

DRÁMA u Hanychovej: Ona
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram V.Ž.)

A tak aj polícia urobila. „A dosť! Včera vtrhla polícia ČR do domu Agáty, aby našla Rózu doma v pohode pri večeri. Pred domom policajný zásah a potom aj môj príjazd z divadla fotili bulvárni fotografi. To všetko na príkaz Jaromíra Soukupa,“ napísala na sociálnu sieť vytočená babka Veronika Žilková a pýtala sa: „Prečo polícia nekontaktovala matku a radšej vtrhla do domu a vydesila dieťa aj s profi opatrovateľkou?“ dodala Žilková, ktorá počas Agátinej neprítomnosti dáva na vnučku pozor.

Soukup má však na vec jasný názor. „Pani Dopitová pravdepodobne vôbec nerozumie, že starať sa musí osobne v ich časoch a ja sa musím starať osobne v mojich časoch. Tiež nechápe, že Rozárka má dvoch rodičov. Víkendy, kedy sa má starať o dcéru, pani Dopitová pravdepodobne trávi bez Rozárky, alebo ju starostlivosť o ňu evidentne obťažuje. Je na horách či v Paríži bez toho, aby o tom bol otec informovaný,“ rozčuľuje sa Soukup, podľa ktorého nemá právo dávať na Rozárku pozor bez jeho súhlasu ani babka Žilková. 

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika ŽilkováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu