Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Podprsenky na parketu a drsné komentáře na Gregorovou. Třetí díl Let’s Dance byl plný emocí

    Let´s Dance 3. kolo- Hana Gregorová | foto: TV Markíza

    Třetí díl taneční show Třetí díl taneční show Let’s Dance! byl plný nádherných tanečních vystoupení, emocí, ale také zklamání. Fotbalista Ján Ďurica se podělil se o své osobní životní příběhy a finanční potíže, po energickém jivu Juraje Bači a Patrície Piešťanské létaly na parket podprsenky a pro favoritku soutěže Hanu Gregorovou se jednalo o kolo plné smůly, kdy její quickstep vyvolal vlnu emocí a rozporuplných komentářů mezi diváky a fanoušky na sociálních sítích.

    Jako tomu bývá zvykem, čtvrté sedadlo poroty je vždy vyhrazeno pro speciálního hosta, tentokrát to byla herečka a výherkyně dřívější řady Let’s Dance Nela Pocisková.

    První vystoupení předvedli Petra Dubayová s partnerem Matyášem. Tancovali smysluplné tango na píseň Roxanne z muzikálu Moulin Rouge, porota vytkla nedostatek emocí v jejich tanečním čísle, přičemž hlavně Ján Ďurovčík nebyl spokojený.

    Petra a Matyáš zatancovali excelentné tango na hit z jedeného z najznámejších muzikálov na svete Moulin Rouge ❤️‍ Ako sa vám páčil ich dramatický príbeh lásky?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #petradubayova

    17. března 2024 v 21:03, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 15:17

    Na píseň America z muzikálu West Side Story tančili paso doble bývalý fotbalista Ján Ďurica a jeho partnerka. V tomto díle se Ďurica rozpovídal o své nešťastné minulosti a problémech z dětství, před kamerou se svěřil s finančními potížemi své rodiny, přičemž právě fotbal byl tím, co ho drželo nad vodou.

    Energické paso doble predviedli Ján s Vanesou s podporou tanečníkov z muzikálu West Side Story z dielne Jána Ďrovčíka Užili ste si ich vystúpenie aj vy?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #jandurica

    17. března 2024 v 21:13, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 15:17

    První quickstep večera předvedl herec Juraj Loj a Natálie Horváthová na píseň Na kolena z muzikálové komedie Šakalí léta.

    Juraj s Natáliou to poriadne roztočili na tanečnom parkete na titulnú pieseň z muzikálu Šakali léta ️ Roztancovali aj vás doma pri televíznych obrazovkách?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #jurajloj

    17. března 2024 v 21:36, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 14:00

    Kuchař Martin Novák a Julie Rezková tančili waltz na romantickou píseň Never Enough z cirkusového muzikálu Největší showman. I přes Novákovu výšku a jakési hromotluctví se mu dostalo uznání za něžnost a ladný krok. Ďurovčík měl nečekaně připomínky, že vystoupení bylo nedokončené.

    Martin ako najväčší showman Svojim romantickým waltzom s Julii príjemne prekvapili Súhlasíte?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #martinnovák

    17. března 2024 v 21:50, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 13:59

    Nebyl by to muzikálový díl, kdyby chybělo taneční číslo z muzikálu Pomáda. Jive na píseň Šejkuj celý školní rok tančili Juraj Bača a Patrícia Piešťanská. Představení si diváci oblíbili natolik, že na pódiu končily i podprsenky.

    Ikonický muzikál Pomáda priniesol na tanečný parket Juraj s Patríciou Ako sa vám páčil ich temperamentný jive?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #jurajbaca

    17. března 2024 v 22:08, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 13:59

    Nejvíce kritizovaným tancem večera podle komentářů na Instagramu byl quickstep Hany Gregorové a Róberta Pavlíka na píseň Hello, Dolly. V komentářích si lidé stěžovali na pomalost Gregorové a na neobjektivní hodnocení poroty.

    „Hanička je trapas, figurína z panoptika. Nezlobte se, ale ona pouze chodí. Ano, snaží se, ale je nejslabší. Jak může Hana dostat více bodů než Petra?“ jsou útržky z komentářů, které se objevovaly po vysílání na sociálních sítích Let’s Dance.

    Šarmantnú noblesu priamo z Broadwayu doniesla diva Hana, ktorá sa s rolou Dolly v quickstepovej choreografii stotožnila bravúrne Súhlasíte?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #hanagregorova

    17. března 2024 v 22:18, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 14:17

    Herec Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová předvedli taneční číslo na píseň z muzikálové komedie Zpívání v dešti. Slowfox se jim podařilo zatančit skvěle a pochvalu si vysloužili i od přísného porotce Jána Ďurovčíka, čímž si zajistili vynikající bodové hodnocení

    Kto by si s nimi nechcel zatancovať, keď aj v daždi ☔️ Slowfox v muzikálovom prevedení Jakuba a Elišky postavilo na nohy opäť všetkých v sále Aj vás?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #jakubjablonsky

    17. března 2024 v 22:48, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 14:26

    Matka slovenského hiphopu Tina se tentokrát změnila v Matku královské rumby a společně s tanečním parterem Vilémem Šírem tančili na skladbu Lásko má já stůňu z muzikálu Noc na Karlštejně. Na vystoupení byl poznat skvělý vztah tanečního páru.

    Do tohto kola jednoznačne patrí aj obľubený český filmový muzikál Noc na Karlštejne Ako sa vám páčila vznešená rumba v podaní Tiny a Viléma?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #tina

    17. března 2024 v 22:56, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 14:34

    Rumbu předvedl také Jan Tribula a Natália Glosíková na píseň z českého muzikálu Osmý světadíl. Porota chválila hlavně jeho taneční partnerku Natáliu Glosíkovou.

    Vypýtal si touto vášnivou rumbou Ján Tribula rolu v muzikáli Ôsmy svetadiel od Jána Ďurovčíka?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #jantribula

    17. března 2024 v 23:23, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 14:51

    O dramatický závěr večera se postarali Anna Jakab Rakovská společně s Jaroslavem Ihringem. Tango z muzikálu Chicago si vysloužilo potlesk ve stoje jak od poroty, tak z publika. Číslo šokovalo i nejpřísnějšího porotce Ďurovčíka, jenž páru neměl co vytknout.

    Dramatický záver večera Tango priamo z muzikálu Chicago zatancovali Anička s Jarom fantasticky Čo vravíte na ich tanec vy?

    #tvmarkiza #letsdance #letsdancemarkiza #lsd #dance #show #annajakabrakovska

    17. března 2024 v 23:35, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 15:00

    Po předběžném hlasování se na prvním místě umístili Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová, na druhém Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring a poslední skončily páry Tina a Vilém Šír a Ján Tribula s Natálií Glosíkovou. O konečném bodování rozhodlo hlasování fanoušků pomocí SMS. Do 4. kola nepostoupil fotbalista Ján Ďurica s partnerkou Vanessou Indrovou.

    Fotogalerie