Mesto Trnava

Obyvatelia lokality Tulipán sa budú môcť zúčastniť ďalšej prezentácie regulácie parkovania a pripomienkovania projektovej dokumentácie statickej dopravy

Ďalšia prezentácia systému regulácie parkovania je určená obyvateľom rezidentských zón v lokalite Tulipán – H11 a H12. Stretnutie sa uskutoční v stredu 20. marca 2024 o 17.00 h v priestoroch Základnej školy s materskou školou na Ulici Maxima Gorkého 21. 
 
Cieľom stretnutia je oboznámiť verejnosť s fungovaním regulácie parkovania a s výhodami, ktoré rezidenti, teda obyvatelia s trvalým pobytom v regulovaných zónach získavajú. 
Zástupcovia mesta budú na stretnutí tiež informovať o možnostiach parkovania pre návštevy a zodpovedia aj ďalšie otázky súvisiace so zmenami parkovania v riešených lokalitách. Bude tiež možnosť pripomienkovania projektovej dokumentácie.
 
Parkovanie bude regulované až po dokončení zvislého aj vodorovného dopravného značenia.
 

Ulice, resp. ich časti, ktoré patria do pripravovaných rezidentských zón:
 

Zóna H11:

Coburgova, Bratislavská, 9. mája, Stromová, Tulipánová, Ružová, Dohnányho, Orgovánová, Andreja Žarnova

Zóna H12:

Petzvalova, Gábora Steinera, Bratislavská, Astrová, Ľaliová, Odbojárska, Orgovánová, Nevädzová, Maxima Gorkého, Zelenečská, Mýtna, Markovičova, Fraňa Kráľa, Kozácka, Tamaškovičova, Nezábudková, Púpavová, Konvalinková.

15.3.2024 9:00

Komentárov: 0