Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šalamúnske rozhodnutie v Red Bulle. Osobu, ktorá obvinila šéfa tímu Hornera z obťažovania, potrestali

Motoristický tím Red Bull suspendoval osobu, ktorej sťažnosť na šéfa tímu Christiana Hornera, spôsobila interné vyšetrovanie a napätú atmosféru v rakúskej stajni.

07.03.2024 19:19
Christian Horner Foto:
Šéf Red Bullu v dejisku VC Saudskej Arábie.
debata (1)

Agentúra AP o tom informovala s odvolaním sa na osobu, ktorá chcela zostať v anonymite. Samotný tím nezverejnil detaily vyšetrovania a nereagoval ani na informácie o suspendácii danej osoby, ktorá pracuje v tíme.

Pôvodné informácie hovorili o sexuálnom obťažovaní jednej zo zamestnankýň, neskôr o nevhodnom správaní zo strany Hornera.

Interné vyšetrovanie dopadlo v jeho prospech a daná osoba dostala právo na odvolanie.

Partnerky pilotov F1 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Už dnes sa prvým tréningom na VC Bahrajnu...

Počas minulovíkendovej VC Bahrajnu bol však desiatkam novinárov, ľuďom z prostredia F1 i Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) odoslaný e-mail z utajenej adresy s kontroverzným materiálom, ktorý mal slúžiť ako dôkaz proti Hornerovi. Jeho pravosť však nebola overená.

Napätá situácia v tíme, v spojitosti s ktorou sa hovorí o odchode technického riaditeľa Adriana Neweyho, samotného Hornera či dokonca úradujúceho majstra sveta Maxa Verstappena, zatiaľ nevplýva na výsledky tímu.

V úvodných pretekoch mali Red Bully double a Verstappen prišiel do cieľa s 20-sekundovým náskokom pred mexickým tímovým kolegom Sergiom Perezom.

Formula 1: Veľký prehľad pred štartom sezóny 2024 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem poradia favoritov v rebríčku si pozrite...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #formula 1 #red bull #škandál #F1 #Christian Horner