Internetové podvody

Pozor na zázračné učenie jazyka cez Alpha Lingmind New! Nefunguje!

Ohodnoťte článok

Upozorňujeme na pokračovanie rozsiahlej podvodnej kampane, ktorá sa v minulosti spájala s kauzou Ling Fluent, Ling Intelligence a inými podvodnými kurzami a zázrakmi. Dnes je to Alpha Lingmind New, čo je len nová verzia toho, čo sme tu mali v roku 2021 pod rovnakým názvom bez slovíčka „New“, čiže len Alpha Lingmind. Opäť je to rovnaký zázrak.

Jazyková metóda Alpha Lingmind New

inzercia:

V reklamných banneroch vidíme fotografie žien s okuliarmi, meracími prístrojmi a senzormi na hlave, aby pôsobili dojmom výskumu mozgu. Vidíme rôzne tváre, ženy, vedcov, ako majú napojené senzory, Google okuliare a rôzne VR zariadenia. Vytvárajú dojem, že je objavená nová metóda na výučbu jazykov, ktorá spolupracuje s funkciou mozgu. Neustále opakujú príbehy o tom, ako sa za pár týždňov niekto naučil rozprávať plynule po Anglicky. Spojenie „ako rodený Angličan“ sa tak objavuje opakovane. Reálne vám však ani minulá a ani terajšia zázračná metóda na učenie jazykov nepomôže. Ak ste s objednávkou získali len nejaké kartičky so slovíčkami, predajca si splnil povinnosť. Predal vám metódu výučby jazyka. Ale je tu jeden zásadný problém.

Alpha Lingmind New nie je žiadnou revolučnou metódou od odborníkov uvádzaných na webe

Alpha Lingmind New totiž vytvára dojem, že je to metóda vyvinutá odborníkmi, špecialistami, o mesiac nájdeme web, ktorý bude tvrdiť, že ju vynašiel polyglot XY. Dnes dokonca stránky plné zavádzajúceho vymysleného obsahu uvádzajú, že tajný agent Eugeniusz Grabkiewicz patrí do skupiny dôstojníkov, ktorí ako prví použili túto priekopnícku metódu. Autorom má byť dokonca vynikajúci neurolingvista a multipolyglot prof. George R. Smith. Početnejšie meno je už len John Smith. George s touto profesiou a titulom,najmä však ksichtom – neexistuje.

  • Tak ako doteraz vždy pri sieti podvodných článkov, neexistujúcich magazínov, pri množstve podivných reklám s rovnakými obrázkami a podivným marketingom, ani teraz nenachádzame skutočného profesora. – Neexistuje
  • Skutočný overiteľný zdroj, výskum, inštitúciu, mesto, kontakt, nič. Celý príbeh, výskum, sídlo odkiaľ výskum vychádzal a prebiehal, ľudí, nič z toho neexistuje.
  • Reálny pohľad a odvolávky na niečo z výskumu, odozvy, odborné štúdie, nezávislé hodnotenia, skutočné recenzie – neexistujú.
  • Ak nachádzame recenzie, ktoré by potvrdzovali niečo z popisovaných superlatívov a vychvaľovacích slovných spojení, napríklad také, aké prezentuje https://zdravie-krasa.com/alpha-lingmind/, tak toto nie je recenzia. Nenesie žiadne skutočné prvky recenzie, ale priamo smeruje cez pomýlený mix jazykov na možnosť zakúpenia. – dojem recenzie je falošný.

Ďalšie problémy

Hoci reálne môže ísť o lacný pokus o výučbu jazykov, reálne ho mohli nakúpiť podvodníci, ktorí vytvárajú rozsiahlu bublinu okolo neho. Ponúkajú za šialenú cenu rozsiahly vykonštruovaný výmysel postavený na niečom oveľa menej hodnotnom. Vymysleli falošné reklamy, falošných odborníkov, falošných zákazníkov s vlastnými príbehmi o tom, ako šmejd zachránil ich život a kariéru. Vymysleli si web, reklamnú kampaň a množstvo falošného obsahu. Stránky, kam vás pošlú, vás dokonca nenechajú na pokoji, pretože sa vás držia ako kliešť. Pri pokuse odísť sa dokonca zobrazujú nátlakové akcie s odpočítavaním poslednej šance a iné psychologické prvky. Samozrejme, stále nevidíme za viac ako 10 rokov fungovania tejto rozsiahlej podvodnej siete o žiadnu nápravu, alebo pokus úradov zamedziť kampaniam a fungovaniu týchto portálov, reklám a podvodníkov. Texty, zdrojové kódy odkazujú na Poliakov a Rusov. Tí niekedy nemajú poňatia, aký je rozdiel medzi češtinou, slovenčinou a slovinčinou. Im to znie podobne a v texte to rozpoznať nevedia. Aj preto opakovane vidíme mix. Alebo niečo nepreložené z polštiny.

Radíme – neobjednávať a nedôverovať.

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
0
Šťastný
1
Milujem to
0
Nie som si istý
0
Hlúposť
0
Šéfredaktor portálu HOAX.SK a jeho súčasť od roku 2012. Nadšenec Hviezdnych vojen, cyklistiky, streľby, potápania, ale aj bezpečného pohybu v online priestore. Bývalý učiteľ informatiky, v súčasnosti vyhľadávač problémov a autor viacerých tém o internetovej bezpečnosti.

    Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

    Viac v rubrike:Internetové podvody

    Komentáre sú ukončené