Pochybné praktikySpam

Magicoa na chudnutie, podvodné stránky, výmysly a falošní lekári

Ohodnoťte článok

Magicoa prichádza neohlásene, nevyžiadane, ako spam. Stretnete sa s ňou vo falošných článkoch o rapídnom chudnutí, akejsi novej generácií prípravkov a zázrakov na chudnutie. Ide o prevratný objav… a iné superlatívy. Reálne však ide o ďalší prípravok rozsiahlej podvodnej siete falošných recenzií, portálov, článkov a falošných lekárov. Nič, k čomu sme sa dopracovali počas 25 minútového prehliadania webu neprinieslo pocit skutočného, nefalšovaného a reálneho výrobku a výsledku.

magicoa

inzercia:

Magicoa prezentujú falošné stránky a podvodníci

Jediné miesta, ktoré prezentujú Magicoa prípravok, zázračnú čokoládu na chudnutie, v skutočnosti uvádzajú podobné klamstvá ako samotný spam, ktorý nám dorazil a stránky, kam vedie. Hlúposti, chvála, ale reálne žiadne reálne informácie o skutočných účinkoch, výrobcovi a zložení.

  • Všetci uvádzaní spokojní zákazníci: neexistujúci / falošní
  • Rovnakí zákazníci propagujú a potvrdzujú účinky iných podvodných šmejdov, alebo podvodných portálov, pričom štruktúra webu a kód je takmer totožný a autor rovnako tak. Napríklad prípravok Veniselle, Normadex, Keramin. Snímky nechávame v príspevku na našom Facebooku s dátumom 22.2.2024
  • Uvádzaný lekár „Peter“: neexistuje.
  • Uvádzanie mena lekára ako „Peter“  je neprípustné. Špecializácia, prax, pôvod, miesto, nereálne. Logo na bielej košeli pritom prezrádza zahraničie.
  • Overiteľnosť zdrojov, pôvod webu, pôvod prípravku, renomé portálu, zdroje, podpora oficiálnych miest, reálnych článkov, reálne zmienky o výrobku, reálne dohľadateľný pôvod: nič / neexistuje / žalostné / žiadne
  • Riziko na zdraví: neznáme / nebezpečné / nulové možnosti dovolania sa práv v prípade poškodenia zdravia

Magicoa je problém, pretože:

  • akýkoľvek jej marketing sa spája so zavádzaním, klamstvom, falošným webom, podivnými WWW adresami, spamom, alebo zavádzaním cez falošné informácie, falošných zákazníkov, ľudí a falošných lekárov.
  • spam nie je možné odhlásiť, zablokovať.
  • prípravok propagujú a ospevujú opäť len podvodné recenzné portály, ktoré ani len netušia nič o tom, ako má vyzerať recenzia.
  • ESET niektoré stránky tejto siete priamo blokuje ako nebezpečné. Výborne!

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
0
Šťastný
0
Milujem to
0
Nie som si istý
0
Hlúposť
0
Šéfredaktor portálu HOAX.SK a jeho súčasť od roku 2012. Nadšenec Hviezdnych vojen, cyklistiky, streľby, potápania, ale aj bezpečného pohybu v online priestore. Bývalý učiteľ informatiky, v súčasnosti vyhľadávač problémov a autor viacerých tém o internetovej bezpečnosti.

    Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

    Viac v rubrike:Pochybné praktiky

    Komentáre sú ukončené