Záhradný nábytok nakupujte teraz - vo výpredajoch a ušetríte veľa peňazí!

Sponzorované odkazy:

Záhradný nábytok nakupujte teraz - vo výpredajoch a ušetríte veľa peňazí!

Máme síce ešte len február, ale už teraz treba myslieť na jar a leto. Pokiaľ sa vám už váš záhradný nábytok rozpadá a zdá sa, že má to najlepšie za sebou, je najvyšší čas zakúpiť nový nábytok na záhradu. A teraz pri jeho nákupe môžete značne ušetriť.

Predajne záhradného nábytku mávajú vo februári naozaj neskutočné výpredaje, pretože sa musia zbaviť minuloročných modelov, aby mohli naskladniť nábytok z tohtoročnej kolekcie.

Za mňa je najkrajší nábytok kovaný, najlepšie taký, ktorý spája jedinečnú krásu kovu a prívetivú spoľahlivosť dreva. Aj kovaný nábytok býva pohodlný, napriek všetkým odporcom, ktorí tvrdia, že všetko kovové musí zaručene tlačiť. Pomocou vankúšov a plédov bude kovaný nábytok pohodlnejší a bude pôsobiť oveľa lepšie, než súpravy nevkusného plastového nábytku, ktorý navyše vydrží pekný maximálne dve sezóny.

Oproti tomu, kovaný želený nábytok býva extrémne odolný. Pri výbere však dávajte pozor na to, akým spôsobom je povrch železa ošetrený, aby vám nezačal časom takýto nábytok hrdzavieť. Nesmú byť nikde odreniny, nedostatok farby, všetko musí byť kvalitne spracované. Nekupujte najlacnejšie súpravy, vyhraďte si čas na pozornú kontrolu a budete mať istotu, že s trochou údržby vám kvalitná súprava kovaného záhradného nábytku vydrží celý život a pohodlne sa na ňom bude sedieť aj vašim vnúčatkám.

Menšou nevýhodou takého nábytku je jeho hmotnosť, preto si na jeho nákup a sťahovanie zaistite pomoc. Krehká dáma ho z obchodu sama neodnesie. Táto „nevýhoda“ je však výhodou, pre prípady, keď bude v lete naozaj veterno, pretože sa vám ťažký nábytok len tak neprevráti, alebo nedaj bože ani neodletí, ako tomu často býva pri plastových stoličkách.

Nebolo by fér nespomenúť ďalšiu výhodu kovaného záhradného nábytku – a to jeho jedinečnú krásu, možnosť vytvárať najrôznejšie tvary a designy, pretože tepané železo je vysoko tvárny materiál, a tak váš kovaný nábytok bude môcť doplniť svojím vzhľadom ďalšie vybavenie vašej záhradnej pergoly a perfektne tam zapadnúť . Je len na vás, či zvolíte tradičný starobylý vzhľad, aby táto vlastnosť železa vynikla, alebo dáte prednosť moderným rovným až minimalistickým líniám.

Článok Záhradný nábytok nakupujte teraz - vo výpredajoch a ušetríte veľa peňazí! bol publikovaný 20. února 2024 v 07.00 v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...