Kde na Slovensku kúpiť BAPE?
Natalia Kubica

Natalia Kubica

24/01/2024

Kde na Slovensku kúpiť BAPE?

Pokiaľ ide o nájdenie kúskov od niektorých fashion značiek, nie je to tak jednoduché ako obyčajné prehliadanie akéhokoľvek online shopu. Napríklad BAPE. Zohnať ich oblečenie vyžaduje trochu viac úsilia... ale nie je to práve to, čo ich robí ešte výnimočnejšími? My si myslíme, že áno. Ideme vám poradiť, kde si zaobstarať tenisky a oblečenie od značky BAPE!

Streetwearová ikona

Pokiaľ sa zaujímate o streetwear, je veľká šanca, že ste počuli o BAPE. Značka A Bathing Ape, ktorá pochádza priamo z Japonska, sa v priebehu rokov etablovala ako priekopník v oblasti kreativity streetwearu. Preslávila sa mikinami s motívom žraloka a ikonickou kamuflážnou potlačou, vďaka čomu si získala mnoho fanúšikov po celom svete. Založil ju v roku 1993 Nigo, a odvtedy sa značka BAPE stala synonymom kvality a exkluzivity. Od svojich skromných začiatkov v tokijskej štvrti Harajuku až po dnešnú celosvetovú pôsobnosť zostalo BAPE verné svojim koreňom a naďalej inšpiruje generácie módnych nadšencov.

Loading...

BAPE je známe svojim jedinečným štýlom, ktorý kombinuje prvky z rôznych médií. Značka spolupracovala s niekoľkými ikonami sveta zábavy, medzi ktoré patria napríklad SpongeBob SquarePants, Hello Kitty, Marvel Comics a Simpsonovci. Ale to nie je všetko; okrem svojho výrazného odevného radu spolupracuje BAPE s rôznymi maloobchodnými gigantmi, ako sú napr. Nike, Adidas a Puma, spolu s ikonami streetwearu, ako sú napr. Supreme a Stüssy. načka dokonca spolupracovala s Pepsi aj Coca-Colou na vytvorení limitovaných edícií výrobkov. Nehovoriac o tom, že BAPE sa spojilo s dlhým zoznamom interpretov, ako sú napr. A$AP Rocky, The Weeknd a Travis Scott a ďalší. Keď už hovoríme o tom, ako sa v módnom priemysle robia vlny!

BAPE - Nigo

Exkluzivita a žiadanosť

Získať oblečenie od značiek, ako je BAPE, je často náročnejšie ako u ľahko dostupných predajcov, ako je napríklad Nike. Jedným z hlavných dôvodov je exkluzivita. BAPE vyrába obmedzené množstvo svojich výrobkov, čo ich robí exkluzívnejšími a žiadanejšími. Túto exkluzivitu sa často dosahuje vydávaním limitovaných kolekcií, ktoré sú k dispozícii iba po krátku dobu. Vďaka tomu sa tieto výrobky stávajú veľmi vyhľadávanými zberateľmi aj módnymi nadšencami.

Spoločnosť BAPE má navyše menší počet predajní ako väčší maloobchodníci, čo ďalej obmedzuje dostupnosť jej výrobkov. To všetko je len väčšou stimulom zaobstarať si výrobky tejto značky, pretože je to záruka, že pri ich nosení budete vynikať.

BAPE - Shark Hoodie

Kde teda na Slovensku kúpiť BAPE?

Ak máte to šťastie, že sa nachádzate v niektorom z veľkých miest alebo v jeho blízkosti, vydajte sa do oficiálneho obchodu BAPE. Tie sú rozmiestnené po celom svete, napríklad v Tokiu, New Yorku, Los Angeles, Londýne a ďalších mestách. Na vypátranie obchodu vo vašom okolí môžete dokonca použiť vyhľadávač obchodov na ich webových stránkach. Poďte si pre najnovšie kúsky BAPE na týchto hotspotoch!

Ale ak ste ako väčšina z nás, možno nemáte prístup k oficiálnemu obchodu. Ale nezúfajte, k dispozícii sú aj iné možnosti! Soldout Store ponúka veľké množstvo produktov BAPE, vrátane sneakers a vzácnych alebo ťažko zohnateľných položiek. Preskúmajte ho pre rôznorodé kúsky a širokú ponuku veľkostí.

Ale tu to nekončí - za pozornosť stojí tiež StockX, marketplace na nákup a predaj autentických tenisiek a streetwearu - skvelá možnosť, ako nájsť produkty BAPE, rovnako ako kolaborácie s inými značkami.

Nájsť výrobky BAPE za rozumnú cenu môže byť náročné, pretože predajcovia si často účtujú viac, než je pôvodná cena. Pre fanúšikov značky v Európe však máme dobrú správu! Footshop, česká obchodná spoločnosť, ktorá ponúka široký sortiment tenisiek, oblečenia a doplnkov mnohých rôznych značiek, nedávno oznámila ich prvý drop produktov BAPE. Dodávajú do mnohých krajín po celom svete, najmä na stredoeurópsky a východoeurópsky trh.

Prvý drop Footshopu s BAPE produktmi zahŕňa Bape Sta Enlarged a Sk8 Sta 6 sneakers, o ktoré sa môžete prihlásiť prostredníctvom lotérie. Pary, ktoré sa nevypredajú, budú zverejnené online na stránkach Footshopu spolu s doplnkovým oblečením v stredu 24. januára. Nezabudnite, že tieto výrobky budú predávané za maloobchodné ceny, takže si ich môžete zakúpiť bez toho, aby ste museli zaplatiť viac, než je pôvodná cena!

BAPE STA Sneakers

Loading...

Loading...

Loading...