Najlepšie releases tohto týždňa: Nike stále v popredí!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

16/01/2024

Najlepšie releases tohto týždňa: Nike stále v popredí!

Znova sme zapátrali v uliciach, aby sme vám predstavili must-have tenisky, ktoré práve teraz rozvírili vody v komunite sneakerheads. Či už ste vášnivými zberateľmi, alebo len chcete zostať aktuálny, zostava tohto týždňa je sviatkom pre vaše nohy. Ponorte sa s nami do detailov a preskúmajte designy jednotlivých releasov o ktorých sa hovorí všade! Nenechajte si to uniknúť, tie najviac fresh sneakers sú vzdialené len jednoduchým kliknutím!

Air Max Plus OG "Voltage Purple"

The Air Max Plus OG prichádza vo fialovom kabáte s bielymi medzipodošvami, čiernou klietkou a oranžovými detailmi. Tento model je navyše vybavený jedinečnými stielkami od Nike ako pocta ich 25 ročnému pôsobeniu. Zobrazuje štyri Air pods, ktoré sú špeciálne vyladené na došľapy bežcov a ktoré sa nachádzajú na prostrednej časti podrážky.

Loading...

Dunk Low "Miami Dolphins"

Celý kožený zvršok Nike Dunk Lowje vyrobený s teal akcentmi na prekrytiach, vnútornej vložke, značke na jazyku a gumovej podrážke. Ako základná farba slúži biela. Výložky na päte a Swooshe majú oranžové detaily, ktoré dotvárajú estetiku Miami. Vzhľad dopĺňajú ďalšie biele akcenty na jazyku, šnúrkach a medzipodrážke, zatiaľ čo logo Nike sa objavuje na stielkach a podrážkach.

Loading...

Killshot 2 Leather "Lucid Green" and Killshot 2 Leather "Hyper Blue"

Pokiaľ chceš vylepšiť svoj štýl, skús Nike Killshot 2. Tieto tenisky vynikajú vo farebnom prevedení "Lucid Green" alebo "Hyper Blue" a majú koženú základnú konštrukciu. Akcenty značky Nike sú doplnené tónovaným obrysom Swoosh. Po ňom je bežec vyvážený na gumovo žltej gumovej podrážke pre celodenné pohodlie a trakciu.

Loading...

Loading...

Dunk Low SE "Light Carbon"

Tento Swoosh design má bielu farbu ako základnú a charakteristickou farbou je "Light Carbon". Swooshe dávajú prednosť o niečo tmavšiemu odtieňu s hrubým semišom, zatiaľ čo kožené prekrytia, šnúrky, podšívka a branding na päte sú zdobené touto svetlo fialovou farbou. Podošvy dopĺňa dizajn kombináciou polopriesvitnej fialovej podrážky s bielou prešívanou medzipodrážkou.

Loading...

Air Force 1 '07 "Dark Stucco"

Air Force 1 sneakers sú must-have kúsok! Ak potrebujete nový pár, možno by vám mohol vyhovovať tento. Olivový odtieň vytvára ideálny kontrast a dopĺňa semiš a ripstop pozdĺž Swoosha a jazyka. Tmavší tón sa objavuje na celej topánke a na niekoľkých rôznych miestach, najvýraznejšie na kožených prekrytiach.

Loading...

Air Force 1 '07 PRM "Baroque Brown"

Každým svojim elegantným krokom tento parádny model AF-1 '07 zachytáva look vintage plátna. Odhalený penový jazyk, kovové očká a priľnavá podrážka Pacific Moss odlišujú zvršok "Baroque Brown" od ostatných modelov a dodávajú mu nádych retro štýlu. Je to skvelá voľba, ak ste pripravení vypadnúť z mainstreamu.

Loading...

A to je od nás na tento týždeň všetko. Chcete držať krok s najnovšími vydaniami a mať prehľad o všetkých pripravovaných akciách tenisiek? Potom si nezabudnite pozrieť náš release kalendár.