Najlepšie releases tohto týždňa: Prvé dropy roku 2024!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

05/01/2024

Najlepšie releases tohto týždňa: Prvé dropy roku 2024!

Držať krok s novými releasmi sa môže zdať nemožné vzhľadom na množstvo tenisiek, ktoré sa neustále objavujú. S naším týždenným výberom najlepších modelov vám ponúkame najľahšiu cestu k tým najaktuálnejším teniskám. Prvý januárový týždeň roku 2024 prináša klasiku navrhnutú Tinkerom Hatfieldom, novú spoluprácu PLEASURES a PUMA alebo ikonický Club C 85. Ste pripravení odštartovať nový rok?

Air Max Plus "Blue Fade" W

Prvý pár nie je žiadny iný ako obľúbená silueta Air Max Plus. Tentokrát prichádza vo farebnom prevedení "Blue Fade" ponúkanom výhradne v dámskej veľkosti. Ich základná vrstva zo sieťoviny je sfarbená do modrej farby, ktorá sa zintenzívňuje pri prechode od polovice chodidla cez pätu. Zvyšné časti topánky, ako je podrážka, jazyk alebo podšívka, sú ladené do jednoduchého bieleho odtieňa. Samozrejme branding Tuned Air je vyobrazený na päte, pretože je neoddeliteľnou súčasťou modelu.

Loading...

Air Max 1 "White Black "

Tento Black&White pár Nike Air Max 1 má elegantný a nenápadný vzhľad. Biely sieťovaný základ topánky mierne kontrastuje s nubukovými prekrytiami vo farbe Pure Platinum na bočných častiach a na päte. Tmavšia, čierna estetika bola pridaná na Swooshe, mudguardy, vnútornú výstelku, stielky a branding na jazyku a päte, aby všetko zostalo štýlové a zároveň funkčné. Dizajn dopĺňa čierna gumová podrážka a biela gumová medzipodrážka.

Loading...

Air Max 1 "Dark Team Red"

Druhý dizajn ikonickej siluety Air Max 1 Tinkera Hatfielda z tohto týždňa má biely zvršok zo športovej sieťoviny a semišu, ktorý je klasický, jednoduchý a čerpá inšpiráciu z klasického colour-blockingu. Mudguardy a vnútorná podšívka sú odeté do vyzývavého odtieňa červenej, zatiaľ čo štvrtinové panely sú v jemnom odtieni šedej. Medzi mnohými štýlmi '87, ktoré budú v obchodoch k dispozícii na začiatku roku 2024, tieto vynikajú svojou klasickou estetikou!

Loading...

Club C 85 Pump Market "Black"

V roku 2024 máte šancu pristupovať k veciam inak, a to ako z pohľadu životného štýlu, tak aj štýlu ako takého. Club C 85 Pump Market „Black“ je na to skvelou príležitosťou. Ide o vzácnu kombináciu dizajnu 80. a 90. rokov Reebok. Značka prevzala klasické farby Pumps a nasadila ich na Club C siluetu. Tento nováčik prichádza v drsnom textúrovanom dizajne, ktorý vás nenechá upadnúť do obyčajnosti.

Loading...

Club C 85 Pump Market "White"

Po verzii "Black" sa jedná o čistejší dizajn Club C 85 Pump Market. Vďaka “The Pump” jazyku a zipsu namiesto šnúrok je nová kombinovaná silueta ešte zaujímavejšia. Jednoduchá biela textília po celej topánke s čiernymi akcentmi a vekovitou medzipodrážkou. Bude to nová obľúbená topánka značky Reebok?

Loading...

Pleasures x Suede XL "Black Frosted Ivory"

PLEASURES bolo založené v Los Angeles v roku 2015. Po ôsmich rokoch svojej existencie sa značka spojila s výrobcom športového oblečenia, s brandom PUMA, aby vytvorili SUEDE XL "Black Frosted Ivory". Minulý rok priniesol späť k životu robustné siluety a zrazu každá teniska vyzerá lepšie, keď je väčšia. To isté platí aj pre model Suede XL, ktorý má širokú konštrukciu s mohutnými šnúrkami. Niet divu, že je tento typ tenisky obľúbený, keď ide o jednu z najpohodlnejších topánok vôbec.

Loading...

A to je od nás tento týždeň všetko. Chcete mať prehľad o najnovších releases a zostať v obraze o všetkých nadchádzajúcich sneaker dropoch? Potom sa nezabudnite pozrieť na náš release kalendár.